Înapoi la listarea arhivei

14 Decembrie 2012 - Politistii sibieni au confiscat joi peste 800 de pomi de Craciun

875 de brazi au fost confiscati de politistii sibieni, in cadrul unei actiuni desfasurate, joi, 13 decembrie, pe linia combaterii taierii, transportului si comercializarii ilegale a pomilor de

14 Decembrie 2012 - "Junii Sibiului" impreuna cu Mariana Anghel si Nicolae Furdui Iancu vestesc Craciunul la Sibiu

Vineri seara, de la ora 19:00, sibienii se vor putea bucura de un spectacol deosebit, cu colindatori din toata tara, care vin la Sibiu sa vesteasca Craciunul.

14 Decembrie 2012 - Acapella aduce cele mai frumoase colinde la Sibiu

Cele mai cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun, in cadrul concertului "Let it snow" oferit de Grupul Vocal Acapella.

14 Decembrie 2012 - Targul de Ignat isi deschide portile la Muzeul in aer liber

In acest weekend in Complexul National Muzeal ASTRA se va desfasura Targul de Ignat, o editie speciala a Targului de tara.

14 Decembrie 2012 - Bosniaci cu viza de tranzit expirata, prinsi la Sibiu

Patru bosniaci, carora le-a expirat viza de tranzit, au fost prinsi, in 11 decembrie, in cadrul unei actiuni a politistilor Inspectoratului General pentru Imigrari - Biroul pentru Imigrari Sibiu

14 Decembrie 2012 - Partie de sanii la Arena Platos

Sezonul trecut a fost primul in care in resortul de ski si snowboard Arena Platos au avut parte de distractie si cei care nu schiaza ci prefera vechile si traditionalele sanii.

14 Decembrie 2012 - Peste 200 de tone de gheata pentru Hotel of Ice. Cum se construieste singurul hotel de gheata din Romania

Pana la Balea Cascada masina urca incet, pe drumul acoperit de un strat subtire de zapada. Padurile curg de-o parte si de alta a Transfagarasanului, cu zapada grea pe umeri, intr-un decor de inceput

14 Decembrie 2012 - A fost inaugurata sala de sport de la Scoala Generala 5 Medias

Saptamana trecuta a fost inaugurata sala de sport din incinta Scolii Generale cu clasele I-VIII numarul 5 din Medias.

14 Decembrie 2012 - Doi consilieri judeteni pleaca in Parlament

Consilierii judeteni s-au intalnit, ieri, intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba o rectificare bugetara si modificarea unor depozite bancare.

14 Decembrie 2012 - Eurolines pune Sibiul in prima linie pentru atragerea turistilor straini in Romania

Romanii vor aloca bugete medii de pana la 425 de euro de persoana pentru vacantele din 2013, au precizat, joi, reprezentantii grupului Eurolines Romania, intr-o conferinta de specialitate.