Înapoi la listarea arhivei

25 Februarie 2013 - Conducerea Electrica Sibiu se plange de furturile de curent electric: 24 de cazuri in 2013

Conducerea companiei Electrica este ingrijorata de numarul tot mai mare de furturi si bransari ilegale inregistrate in ultima perioada.

25 Februarie 2013 - Atmosfera incendiara la concertul sutinut de Grasu XXL, in Oldies Pub

Vineri noaptea, intr-un Oldies Pub arhiplin, Grasu XXL a sustinut primul concert live cu trupa, iar sibienii s-au dovedit a fi un public ideal pentru un concert hip-hop.

25 Februarie 2013 - Fara sectie TBC la Medias?

Pe ultima suta de metri a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Medias de ast[zi, 25 februarie 2013, proiectul de hotarare privind desfiintarea Sectiei TBC din cadrul Spitalului

25 Februarie 2013 - Iohannis, al doilea din varful PNL

In doar patru zile de la intrarea sa in Partidul National Liberal, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a ajuns prim-vicepresedinte al partidului, aceasta fiind a doua functie de conducere, ca

25 Februarie 2013 - Incendiu la Mosna

Doua echipaje ale Detasamentului de Pompieri Medias au intervenit sambata seara pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o sura din localitatea Mosna.

25 Februarie 2013 - Sibienii au schimbat blugii si cizmele pe diamante

Daca de cele mai multe ori sibienii merg la Promenada Mall sa isi innoiasca garderoba cu o pereche noua de blugi sau de incaltaminte, weekendul trecut ei au avut alt scop.

25 Februarie 2013 - Acoperisul de la Bazinul Olimpia, smuls de vant

Un sfert din acoperisul Bazinului Olimpia din Sibiu a cazut sambata dupa-amiaza in jurul orei 16.

25 Februarie 2013 - Strat de zapada record la Balea Lac

Turistii amatori de senzatii tari se pot bucura in acest week-end de un strat record de zapada, de doi metri, la peste 2.

25 Februarie 2013 - Grotesc! Harlem Shake printre morminte

Scene cel putin scandaloase intr-un cimitir din judetul Sibiu. Mai multi tineri deghizati au dansat pe ritmuri de Harlem Shake intr-un cimitir din judetul Sibiu.

25 Februarie 2013 - Sistem nou de impozitare pentru fermieri

Producatorii agricoli sibieni, dar si din alte judete, vor avea prioritate in piete, la tarabe. Justificarea prioritatii este data de faptul ca producatorii agricoli sunt inclusi din acest an intr-un

25 Februarie 2013 - CSU Atlassib Sibiu - BC Timisoara

Iubitorii baschetului sunt asteptati la Sala Transilvania ,in acest weekend la un meci dificil.CSU-Atlassib-BC Timisoara.Echipa sibiana are nevoie de o victorie la cel putin trei puncte pentru a