Înapoi la listarea arhivei

30 Mai 2013 - Un an de la asasinatul jandarmului din Sibiu: ucigasul umbla inca printre noi!

Moment emotionant la Sibiu in locul unde in urma cu un an a fost ucis jandarmul Marius - Andrei Paliuc: el a fost comemorat de colegii sai si s-a acordat onorul militar.

30 Mai 2013 - Biserica devastata

Satenii din localitatea sibiana Laslea sunt socati de faptul ca persoane inca necunoscute s-au incumetat sa fure chiar obiectele sfinte din biserica satului.

30 Mai 2013 - Au inceput sa vina banii pentru naveta elevilor. Prima transa, aproximativ 20% din suma

Ministerul Educatiei a inceput sa deconteze banii pe care elevii sibieni trebuia sa ii primeasca pe durata anului scolar 2012-2013. Prima transa este de aproximativ 600 de mii de lei.

30 Mai 2013 - Caravana Astra Film sarbatoreste Ziua Copilului la Cornatel

Caravana Astra Film sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului alaturi de cei mici si le ofera filme documentare speciale, marca Astra Film Junior.

30 Mai 2013 - Cod galben de vant si vijelii

Specilistii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au emis la pranz o atentionare de tip cod galben, valabila inclusiv pentru orasul Sibiu.

30 Mai 2013 - Un an de la moartea lui Marius Paliuc, jandarmul ucis in timpul serviciului, la Consulatul Germaniei

Marius Paliuc, plutonier major in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu (IJJS), a fost comemorat joi, 30 mai, la un an de la moartea sa, exact in locul in care a fost ucis, la ghereta din

30 Mai 2013 - Biserica din Laslea, pradata de hoti!

Biserica din comuna Laslea a fost praduita de hoti in urma cu doua zile. Geamul de la altar a fost spart si praduitorii au dislocat gratiile de la geam si au patruns in biserica de unde au furat mai

30 Mai 2013 - 1 IUNIE, acces gratuit pentru copii la Muzeul National Brukenthal

De Ziua Internationala a Copilului, toti cei care au sub 18 ani vor avea acces gratuit in toate sectiile Muzeului National Brukenthal.

30 Mai 2013 - Proiecte noi, cu si pentru elevi, prin "Step towards Europe"

Consiliul National al Elevilor a revenit cu editia a II-a a proiectului de mare amploare adresat elevilor din Romania - "Europa, mai aproape de Consiliul National al Elevilor".

30 Mai 2013 - Noi locuri de munca! Vezi unde te poti angaja!

Sibienii care sunt in cautarea unui loc de munca au, in aceasta saptamana, noi oferte.

30 Mai 2013 - "Spartanul" Bunea si Bogdan Stanciu asediaza Viena

Cei doi sportivi de la Kudokai Atlassib lupta, pe 8 iunie, in cadrul unei gale in care elita sportului de contact din Austria are in fata sportivi de renume de pe continent.

30 Mai 2013 - Absolventii ULBS, premiati in Piata Mare

Peste 2.000 de studenti ai Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu si aproximativ 250 de la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" s-au reunit marti in Piata Mare pentru a sarbatori absolvirea