Înapoi la listarea arhivei

14 Octombrie 2013 - Un barbat a decedat dupa ce a cazut cu bicicleta in Parcul SubArini

Un barbat aflat pe bicicleta a decedat dupa ce a fost grav accidentat in Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu.

14 Octombrie 2013 - Centrul de Colectare RoRec se deschide vineri la Sibiu

Acesta este situat in Sibiu, pe strada Henri Coanda (langa Trans Agape) si, potrivit initiatorilor, "ofera un serviciu coerent pentru sibienii care vor sa renunte la deseurile electrice in mod corect

14 Octombrie 2013 - Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Potrivit organizatorilor, festivalul este compus din doua mari spectacole. Spectacolul de strada se intinde pe doua zile si va cuprinde intreg centrul orasului.

14 Octombrie 2013 - Ion Ariton, audiat de procurorii DNA

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat azi la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care DLAF a sesizat posibile acte de coruptie, comise in principal de Obreja, in contextul

14 Octombrie 2013 - Gafa monumentala a Ministerului Turismului. A inclus eronat abatia cisterciana de la Carta pe lista monumentelor UNESCO din Romania!

Ministerul Turismului isi poate trece in palmares o gafa monumentala, ad litteram. Astfel, Raluca Anghel Mihalcea, consilier personal al ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism

14 Octombrie 2013 - Dorin Cioaba, dator vandut la primaria Sibiu. Ce explicatie fabuloasa a dat acesta!

Dorin Cioaba, auto-incoronatul rege international al romilor, nu si-a platit anumite datorii pe care le are catre stat, motiv pentru care pe site-ul Primariei Sibiu a fost postat un anunt prin care

14 Octombrie 2013 - GREVA JAPONEZA in sistemul sanitar timp de trei zile, angajatii purtand o banderola tricolora!

Sistemul sanitar a intrat in greva japoneza, timp de trei zile, angajatii purtand banderole tricolore pe bratul drept, potrivit mediafax.ro.

14 Octombrie 2013 - Romii din Medias s-au distrat la propriul bal

Mare sarbatoare vineri dupa-amiaza, pentru toti rromii din Medias. Directia de Asistenta Sociala din oras a organizat pentru al saptelea an consecutiv un Bal al Romilor.

14 Octombrie 2013 - PDL cauta un candidat. Sibiul ar merge cu Predoiu

Parlamentarii PDL de Sibiu saluta intrarea lui Catalin Predoiu in cursa interna pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014.

14 Octombrie 2013 - Ministerul Mediului a rezolvat problema de la Copsa Mica: Cereti bani in Europa

Dupa ce orasul Copsa Mica a cheltuit cateva milioane de lei pentru modernizarea retelelor de apa si canalizare, Ministerul Mediului i-a anuntat ca nu mai sunt bani.

14 Octombrie 2013 - Soferii sunt nemultumiti de drumuri? Judecatorii nu acuza Primaria

Santierele numeroase care au afectat strazile din Sibiu i-au determinat pe unii dintre soferii sibieni sa solicite daune din partea societatilor de asigurari cu care au incheiate contracte.

14 Octombrie 2013 - A murit actorul sibian Nae Floca-Acileni. Doliu la Radu Stanca

Directorul si colectivul Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu isi exprima adanca tristete si regretul prilejuite de disparitia actorului Nae Floca-Acileni.