Înapoi la listarea arhivei

05 Decembrie 2013 - Teatrul National din Sibiu aduce pe scena povestile de Craciun

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu prezinta duminica, premiera spectacolului "Tesatorul de vise - Poveste de Craciun", in regia lui Florin Cosulet.

05 Decembrie 2013 - Autorul accidentului in care o femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni, cercetat in libertate!

Autorul accidentului in care o femeie de 75 de ani a fost lovita pe trecerea de pietoni si a decedat cateva ore mai tarziu este cercetat in libertate, instanta interzicandu-i sa paraseasca

05 Decembrie 2013 - Un nou sef al Finantelor sibiene

Ioan Avrigean a fost imputernicit de conducerea ANAF sa asigure coordonarea Administratiei Judetene a Finantelor Publice Sibiu.

05 Decembrie 2013 - Mos Nicolae premiaza 151 de elevi de exceptie la Medias

Maine, Mos Nicolae, incepand cu orele 16:00, in Sala de sedinte "Daniel Thellmann" a Primariei Medias are loc premierea elevilor olimpici care au obtinut rezultate deosebite in perioada 01.11.2012-

05 Decembrie 2013 - COD GALBEN de viscol in Sudul judetului

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud a emis atentionare meteo de cod galben pentru Sudul judetului Sibiu. Fenomenele vizate sunt de intensificari ale vantului si de ninsori viscolite.

05 Decembrie 2013 - Sibiul, pe lista oraselor conectate la toate regiunile, prin autostrazi

Sibiul este inclus in lista celor 16 orase, inclusiv Bucuresti, care vor fi conectate la autostrazile prognozate de Guvern pentru 2018.

05 Decembrie 2013 - "Adopta un copil pentru o zi" de la Centrul de plasament Turnu Rosu

Pentru ca se apropie Craciunul, numarul evenimentelor caritabile creste, iar in majoritatea cazurilor beneficiarii sunt copiii din centrele de plasament.

05 Decembrie 2013 - Ariton: Ponta sfideaza UE prin renuntarea la constructia autostrazii Sibiu-Pitesti!

Senatorul democrat liberal, Ion Ariton, spune ca premierul Romaniei nu face nimic altceva prin renuntarea la ridicarea autostrazii Sibiu Pitesti decat sa sfideze Uniunea Europeana.

05 Decembrie 2013 - Mos Nicolae aduce iluminatul de Craciun

Iluminatul de Craciun in intreg orasul Sibiu va fi pornit in cursul serii zilei de Sfantul Nicolae, anunta reprezentantii Primariei.

05 Decembrie 2013 - Ninge in special la munte. Frigul e peste tot

Cu greu va trece peste un grad indicatorul termometrelor la sfarsitul acestei saptamani, anunta meteorologii sibieni, potrivit carora zapada va cadea, dar mai ales in zonele de munte.

05 Decembrie 2013 - Iluminatul pentru sarbatorile de iarna, pornit de maine in intreg orasul!

Iluminatul pentru sarbatorile de iarna va fi pornit maine in toate cartierele din oras.

05 Decembrie 2013 - Soferul cu geamurile inghetate, cercetat in stare de libertate

Soferul de 58 de ani care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Vasile Milea va fi cercetat in stare de libertate.

05 Decembrie 2013 - Decembrie, cu mai putine job-uri in Sibiu. Vezi oferta locurilor de munca!

Ultima luna a anului 2013 aduce mai putine locuri de munca.

05 Decembrie 2013 - Cataratorile tip piramida, deja instalate in locurile de joaca. Vezi in ce cartiere!

Investitiile pe care municipalitatea sibiana le face in locurile de joaca apar si la inceput de decembrie. Ca nu cadou pentru copii, de la Mos Nicolae, una din cataratorile tip piramida pentru copiii

05 Decembrie 2013 - Gaz Metan, a treia victorie

Baschetbalistii lui Marcel Tenter au castigat, marti seara, pe teren propriu, cu 82-69 meciul cu ucrainienii de la BC Kiev.

05 Decembrie 2013 - Cadouri pentru copiii saraci, in cutii de pantofi

Ce poti face cu o cutie de pantofi? Da, sa iti asezi incaltamintea. Si mai ce? Sa pui un cadou pentru copiii orfani proveniti din familii defavorizate sau sarace.

05 Decembrie 2013 - Lucrarile la Hotelul de Gheata au intrat in focuri

Conditiile meteorologice favorabile inregistrate in ultimele zile in caldarea lacului Balea, inima Masivului Fagaras zapada abundenta cazuta precum si temperaturile deosebit de scazute au determinat

05 Decembrie 2013 - Clasa de arta populara, la scoala din Arpasu de Jos

La Arpasu de Jos, perpetuarea mestesugurilor traditionale din arta populara locala (cusut, tesut, impletit, brodat etc), pare ca are un viitor cat se poate de bun, lipsit de griji majore. O