Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2013 - Timpii de sosire a autobuzelor Tursib, afisati in toate statiile

Sistemele GPS amplasate pe toate autobuzele din parcul Tursib sunt in teste, in aceasta perioada, fiind urmarite incadrarea masinilor in programe si adaptarea acestor programe la conditiile de trafic.

24 Decembrie 2013 - Un preot sibian, secretar al Consiliului Mondial al Bisericilor: "avem reputatia de a fi deschisi fata de alte confesiuni"

La 36 de ani, preotul Daniel Buda, ocupa de mai bine de trei ani functia de secretar executiv al Consiliului Mondial al Bisericilor, cu sediul in Elvetia.

24 Decembrie 2013 - Au fost atribuite rutele de transport judetean pana in 2019. 69% sunt ale Transmixt

Intr-o sedinta extraordinara organizata la mijlocul zilei de luni, consilierii judeteni au aprobat in unanimitate atribuirea gestiunii delegate a serviciului de transport public judetean prin curse

24 Decembrie 2013 - Ce puteti face cu 900 de lei? Sa dormiti o noapte intre pereti de gheata

12 camere cu pat dublu sunt gata inghetate in cadrul Hotel of Ice, de la Balea Lac, anunta reprezentantii unitatii de cazare deschisa recent.

24 Decembrie 2013 - Cine mai lucreaza de sarbatori?

Cu exceptia majoritatii institutiilor de stat, zilele libere de Craciun si Anul Nou se rezuma la 25 si 26 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie.

24 Decembrie 2013 - Conditii bune de schi

Paltinisul este o statiune turistica situata la o distanta de 32 km sud-vest de orasul Sibiu la o altitudine de 1442 m in Muntii Cindrel.Statiunea Paltinis beneficiaza de perioada cea mai lunga de

24 Decembrie 2013 - Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat se estimase initial

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor, in incinta fiind amenajate 12 camere in stil baroc, iar