Înapoi la listarea arhivei

28 Februarie 2014 - Cazan despre plecarea lui Tariceanu din PNL: "Parca e un blestem!"

Mircea Cazan, deptuat PNL de Sibiu si lider al organizatiei liberale din judet, crede ca PNL ar fi urmarit de un blestem, pentru ca isi pierde presedintii. Cazan a facut aceasta declaratie dupa ce

28 Februarie 2014 - Scena principala ARTmania se muta dincolo de Podul Garii. Therion, printre trupele anuntate

In "complexul Balanta" va fi amenajata, in acest an, scena principala a Festivalului ARTmania, anunta organizatorii.

28 Februarie 2014 - Liceul de Arta nu se mai muta

Liceul de Arta din Sibiu va functiona in continuare in actualul sediu de pe strada Zaharia Boiu, a anuntat astazi, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

28 Februarie 2014 - Lovitura de teatru: viceprimarul Mediasului nu va fi inlocuit din functie

Lovitura de teatru in privinta demiterii viceprimarului din Medias, George Petrescu.

28 Februarie 2014 - Radu Moraru vine astazi la Sibiu

Cunoscutul realizator de televiziune Radu Moraru va invita la lansarea Platformei Eco-Civice, o alternativa pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.

28 Februarie 2014 - Radu Moraru vine la Sibiu

Cunoscutul realizator de televiziune Radu Moraru va invita la lansarea Platformei Eco-Civice, o alternativa pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.

28 Februarie 2014 - Iohannis, despre Tariceanu: "Nu cred ca va infiinta vreun partid. S-a situat intr-o fundatura de unde nu mai poate iesi politic"

Iohannis este de parere ca Tariceanu nu are "nicio sansa" impotriva lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, si a catalogat actiunea fostului premier drept "usor deplasata".

28 Februarie 2014 - Klaus Johannis: Voi propune ca Liceul de Arte sa ramana in aceeasi locatie

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca va face demersurile necesare pentru ca Liceul de Arte sa nu se mai multe.

28 Februarie 2014 - Patinaj viteza 9 sportivi = 9 x 3 medalii! 9 de aur, 9 de argint si 9 de bronz!!!

Cei 9 sportivi de la Clubul Sportiv Scolar - CS Societatea de Patinaj Sibiu au obtinut un total de 27 de medalii la Campionatele Nationale de copii si juniori si Campionatele Nationale de"sprint"

28 Februarie 2014 - Strada Transilvaniei, inchisa pentru lucrari

Santierul de pe Transilvaniei va fi gata in luna mai. Primul tronson inchis este cel dintre strada Vasile Carlova si strada Moldovei.

28 Februarie 2014 - Trei solutii pentru Liceul de Arta

La solicitarea venita din partea parintilor elevilor Liceului de Arta Sibiu, Organizatia Municipala a PSD Sibiu vine cu trei solutii la criza in care se afla institutia de invatamant sibiana.

28 Februarie 2014 - Pasarea Rock concerteaza la Sibiu

Formatia Pasarea Rock porneste, primavara aceasta, intr-un turneu national care va cuprinde zece orase.

28 Februarie 2014 - Klaus Iohannis: "Eu, personal, nu regret ruperea USL-ului"

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Tribuna ca nu regreta ruperea USL, deoarece alianta nu a functionat bine in ultimul an.

28 Februarie 2014 - Regulamentul pentru eutanasia cainilor, adoptat. "Sa inceapa o actiune sustinuta"

Regulamentul care aplica la nivel local legea ce prevede eutanasia cainilor fara stapan, la 14 zile de la capturare, a fost adoptat cu unanimitate de voturi in Consiliul Local Sibiu.