Înapoi la listarea arhivei

09 Aprilie 2014 - Ambasadorul Regatului Norvegiei in vizita la Primaria Sibiu. A vorbit si cu primarul Iohannis

Primarul Klaus Iohannis a primit miercuri, 9 aprilie, vizita Excelentei Sale, doamna Tove Bruvik WESTBERG, Ambasadorul Regatului Norvegiei.

09 Aprilie 2014 - Invazie la Uzina de Apa din Sibiu. Uite ce s-a intamplat!

Uzina de apa "Dumbrava" a fost gazda mai multor grupuri de elevi provenind de la scoli gimnaziale din Sibiu, Poplaca si Rasinari, precum si ai Colegiului National "Octavian Goga" Sibiu.

09 Aprilie 2014 - Inca trei strazi din zona Piata Cibin - Terezian , intra in reparatii

Contractul pentru reabilitarea strazilor Arad, Kiev si Deva s-a semnat in data de 4 aprilie 2014 intre Primaria Sibiu si asocierea de firme SC Constructii SA- SC Sinecon SA.

09 Aprilie 2014 - Florin Cioaba comemorat cu lacrimi in ochi la Cimitirul Municipal din Sibiu

Zi emotionanta pentru comunitatea romilor din Sibiu. Pentru prima data in ultimii 30 de ani s-a sarbatorit Ziua Internationala a Romilor fara cel care a fost Florin Cioaba.

09 Aprilie 2014 - Proiectul Patrimoniu deschis la start!

Componenta proiectului "Patrimoniu deschis" care prevede construirea unui Pavilion Muzeal Multicultural la intrarea principala in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, a fost lansata

09 Aprilie 2014 - Expozitie de flori si aranjamente florale la Agentia pentru Protectia Mediului

Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu continua traditia si organizeaza si anul acesta expozitia de flori si aranjamente florale "De Florii".

09 Aprilie 2014 - Fantana arteziana de pe strada Turnului a fost pusa in functiune

Cea de-a 14-a fantana arteziana din Sibiu, ridicata la finele anului trecut pe strada Turnului, a fost pusa zilele acestea in functiune pentru prima data.

09 Aprilie 2014 - Elevii sibieni invata in Saptamana Altfel despre arhitectura de calitate

Aflata la cea de-a doua editie, seria de conferinte de arhitectura pe intelesul copiilor se extinde anul acesta in doua noi orase.

09 Aprilie 2014 - 500 de liceeni prezenti la Conferintele practice BookLand Evolution

In perioada 31 martie - 4 aprilie la Conferinte practice BookLand Evolution au luat cuvantul profesionisti consacrati, dornici sa le impartaseasca sincer experientele lor de viata, celor peste 500 de

09 Aprilie 2014 - De Florii, Acapella concerteaza la Sibiu

Grupul vocal Acapella continua traditia concertelor de Florii in Sibiu.

09 Aprilie 2014 - Peste doua zile se deschide Targul de Pasti

De cinci ani de zile, Iepurasul ajunge in Piata Mare cu zece zile inaintea sarbatorii pascale.

09 Aprilie 2014 - ACCIDENT pe strada Frezorilor, din Sibiu

Trei barbati au ajuns la spital, in urma unui accident care a avut loc in jurul orei 8 pe strada Frezorilor, din municipiul Sibiu. Se pare ca soferul a pierdut controlul asupra volanului si a intrat

09 Aprilie 2014 - Bal de Pasti, la Rasinari

Rasinarenii sunt invitati, la ceas de mare praznic la bal. In ritmul trilurilor traditionale, sa se bucure laolalta de vestirea Invierii si de aroma blandei primaveri.

09 Aprilie 2014 - "1 Mai Rock Fest Sibiu" in Bohemian Flow

A mai ramas putin pana la cea de-a IV-a editie "1 Mai Rock Fest Sibiu", iar Bohemian Flow Art&Pub, este si in acest an gazda festivalului care urmeaza sa se desfasoare intre 1-4 mai 2014.

09 Aprilie 2014 - Dulca: "Este un moment greu, dar sper sa-l depasim"

Cristi Dulca, antrenorul Gazului Metan, sustine ca echipa sa traverseaza o perioada mai putin fericita, dar spera ca jucatorii sa isi revina cat mai repede. Tehnicianul a declarat, in conferinta de

09 Aprilie 2014 - Arad, Kiev si Deva intra in reabilitari

Cele trei strazi din Piata Cluj vor fi reabilitate complet, incepand de la retelele de apa si canalizare si pana la carosabil, trotuare si spatii verzi.

09 Aprilie 2014 - Operata de patru ori pentru a-i scoate fatul mort

O femeie din Medias a fost operata de patru ori, dupa ce a ajuns la spital, iar medicii au refuzat interventia de urgenta pe motiv ca aceasta nu avea buletinul la ea.

09 Aprilie 2014 - Fostul presedinte al CSU Vointa Sibiu, retinut de DNA pentru mita

Fostul presedinte al CSU Sibiu, Ioan Hambasan, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat de presa al Direc-tiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Alba