Înapoi la listarea arhivei

15 Mai 2014 - Rasinarenii raman trei zile fara apa

Apa Canal anunta ca in 19, 20 si 21 mai, intre orele 08:00 - 16:00, vor avea loc lucrari de spalare si igienizare a rezervoarelor de inmagazinare apa bruta care deservesc comuna Rasinari, iar in

15 Mai 2014 - DGASPC Sibiu angajeaza asistenti maternali

Pentru ca numarul copiilor abandonati creste, Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protecta Copilului face din nou angajari.

15 Mai 2014 - Peste 580 de posturi vacante in Sibiu

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu ii invita pe sibienii aflati in cautarea unui loc de munca, sa treaca pe la sediul AJOFM pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni, care

15 Mai 2014 - Cimitirul Municipal, inundat: 100 de morminte, in apa!

Aproximativ o suta de morminte au fost inundate astazi, in urma precipitatiilor cazute in ultima perioada.

15 Mai 2014 - "Marathonul Cofetariilor" a ajuns la Sibiu

Sibiul a gazduieste in cursul zilei de joi cea de-a patra editie a "Marathonulului Cofetariilor", eveniment national ce reuneste la Sibiu producatori si cofetari din toata tara.

15 Mai 2014 - Spectacol de improvizatie in Adore

Compania de Teatru Become aduce o noua piesa in fata publicului sibian, astfel, joi seara in Adore se joaca un spectacol de improvizatie.

15 Mai 2014 - Un ghiseu nou pentru eliberarea cazierului judiciar, la Cisnadie

Un nou ghiseu pentru eliberarea cazierului judiciar va functiona, incepand cu data de 19 mai, in cadrul Politiei Orasului Cisnadie.

15 Mai 2014 - Inundatii in Cimitirul Municipal Sibiu

Ploile din ultimele doua zile au inundat in aceasta dimineata o suprafata de cateva sute de metri patrati din Cimitirul Municipal Sibiu, mai multe morminte fiind acoperite de apa.

15 Mai 2014 - Cele mai mari scandaluri ale politistilor, la Sibiu - de la infractiuni de coruptie sau conducere sub influenta alcoolului la omor calificat

Ultimele cazuri ajunse pe rolul instantelor ii au in centru pe mai multi fosti agenti de la Politia Rutiera, care acum cativa ani se plangeau public ca au targeturi de amenzi si ca ar fi

15 Mai 2014 - Elevii din liceele de arta se intrec in maiestrie la concursul Hans Hermann

Maine, 16 mai, de la ora 13:00 sunteti invitati la vernisaj, la sediul Uniunii Artistilor Plastici- filiala Sibiu, in Piata Mare (nr.12)!

15 Mai 2014 - Ploile fac ravagii. O casa din Rasinari, sub apa!

Ploile din ultima perioada au inundat casa si curtea unei familii din Rasinari.

15 Mai 2014 - Hartibacenii au scos jocul la Nocrich de Festivalul Hartibacenilor

A fost randul comunei Nocrich sa fie gazda celui mai important eveniment cultural de pe Valea Hartibaciului, Festivalul Hartibacenilor.

15 Mai 2014 - Dulca: "Meci crucial!"

Tehnicianul Gazului Metan sustine ca echipa sa are nevoie de 4 puncte in ultimele doua etape pentru a fi sigura de ramanerea in primul esalon.

15 Mai 2014 - Italienii - interesati de Sibiu

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, s-a intalnit zilele acestea cu Diego Brasioli, ambasadorul Italiei la Bucuresti, aflat intr-o misiune de doua zile la Sibiu, se arata intr-un