Înapoi la listarea arhivei

01 Octombrie 2014 - Deschidere festiva a noului an universitar

Un public numeros, de la studenti si boboci insotiti de parinti, pana la oficialitati, cu totii au intampinat debutul noului an universitar in Piata Mare a Sibiului.

01 Octombrie 2014 - Peste 400 de locuri de munca vacante in judet

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu anunta ca in judetul Sibiu sunt disponibile 415 locuri de munca vacante.

01 Octombrie 2014 - Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice sarbatorita in centrele DGASPC Sibiu

Varstnicii din centrele de ingrijire si asistenta aflate in structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu sunt sarbatoriti astazi, 1 octombrie, zi desemnata de

01 Octombrie 2014 - Accident la intrarea pe A1. Un sofer nevinovat a fost proiectat in afara carosabilului

Un tanar a fost ranit in urma unui accident care a avut loc la intersectia cu breteaua de iesire de pe A1, pe DJ 106 D, dinspre Cisnadie spre DN1.

01 Octombrie 2014 - "Pas cu pas" prin viata lui Klaus Iohannis

In aproximativ 200 de pagini iesite de curand de sub tipar, Klaus Iohannis vorbeste despre el, despre familia sa, despre cei 14 ani la Primarie si despre intrarea in politica mare.

01 Octombrie 2014 - Descoperire arheologica de exceptie, intre Medias si Copsa Mica

Muzeul Municipal Medias anunta faptul ca patrimoniul institutiei mediesene de cultura s-a imbogatit cu noi materiale arheologice de o importanta deosebita.

01 Octombrie 2014 - Tichindelean, arestat la domiciliu. Jurista lui, sub control judiciar

Judecatorul de drepturi 'i libertai de la Tribunalul Alba a respins, ieri, cererea formulata de procurorii DNA, care au cerut arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele directorului executiv al

01 Octombrie 2014 - Autostrada Ploiesti - Brasov - Sibiu, preferata celei de la Sibiu la Pitesti

Guvernul Romaniei a propus Comisiei Europene o autostrada Ploiesti-Brasov-Sibiu, spre a fi inclusa in finantarea pentru exercitiul bugetar 2014-2020, si nu autostrada Pitesti-Sibiu, arata economica

01 Octombrie 2014 - Klaus Iohannis, o noua gafa electorala la mitingul de la Sibiu

Klaus Iohannis si-a incheiat campania prezidentiala din primul tur cu un miting la Sibiu, eveniment ce-a coincis cu o noua gafa electorala.

01 Octombrie 2014 - Aproape de calificare

Echipa sibiana a castigat, vineri seara, la Oradea, scor 83-81, si are prima sansa de a se califica in turul urmator.

01 Octombrie 2014 - Noul an universitar incepe astazi si la "Alma Mater"

Se va canta imnul national astazi la Universitatea "Alma Mater" din Sibiu. Studentii mai mari dar si bobocii sunt asteptati la sediul de pe Calea Dumbravii, nr. 28-32, pentru a da startul unui nou an

01 Octombrie 2014 - Sibiul, la targuri de turism din Londra si Bucuresti

Echipa Primariei Sibiu incepe promovarea turistica pentru anul 2015 prin participarea la doua targuri de turism in luna noiembrie 2014.