Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2017 - Iohannis, mesaj emotionant in prag de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook. Iohannis le ureaza romanilor sa aiba parte de sarbatori linistite si implinite alaturi de cei dragi.

24 Decembrie 2017 - Cele mai frumoase mesaje si urari pentru Craciun

Sarbatorile de iarna sunt motiv de bucurie si recunostinta. Cu totii cautam sa trimitem cele mai frumoase urari si mesaje in aceasta perioada. Aveti mai jos cateva sugestii potrivite.

24 Decembrie 2017 - Au inceput lucrarile pentru SPA-ul public din Cisnadie. Urmeaza licitatie pentru hotel

Contractul de ridicare a primei facilitati de tip SPA construita de administratia din Cisnadie a fost semnat cu o societate din Sibiu pentru suma de 5,5 milioane de lei, fara TVA.

24 Decembrie 2017 - Cum se dregeau strabunicii dupa petrecerile de Craciun

Pana si in unele versuri de colinde, vechii romani vorbeau despre tuica sau palinca si despre rolul alcoolului in a face colindatul mai placut. Consumul excesiv de alcool nu era o raritate, prin

24 Decembrie 2017 - Mos Craciun si-a inceput calatoria. Poti vedea in timp real

Cel mai asteptat personaj de pe planeta in aceasta perioada, Mos Craciun, si-a inceput duminica aventura in jurul lumii, o calatorie ce are peste 510 milioane kilometri.

24 Decembrie 2017 - Petitie catre Primaria Sibiu: bulevardul Vasile Milea sa se numeasca Regele Mihai I

Cateva zeci de sibieni au semnat o petitie on-line creata pentru a determina administratia locala sa ia in considerare schimbarea denumirii bulevardului Vasile Milea.

24 Decembrie 2017 - VIDEO Junii Sibiului au colindat judetul

"Iata, vin colindatori" este colinda care a deschis micul spectacol sustinut de reprezentantii Ansamblului "Cindrelul - Junii Sibiului" in fata alesilor judeteni.

24 Decembrie 2017 - Craciunul sibienilor de acum 100 si ceva de ani: de la lipsa portocalelor la cresterea chiriilor dupa Marea Unire

Serbari culturale cu puternice tente patriotice, vesti de pe front legate de posibila revenire a portocalelor pe piata, mesaje de mobilizare a poporului roman, discutii despre prelungirea programului

24 Decembrie 2017 - Deblocare de usa pe Uzinei. Persoana decedata in casa

Pompierii sibieni au intervenit duminica dimineata pentru deblocarea unei usi pe strada Uzinei.

24 Decembrie 2017 - Accident pe Iorga. O persoana ranita

Un sofer a fost ranit in urma unui accident avut loc duminica dimineata pe strada Iorga din Sibiu.

24 Decembrie 2017 - Cod galben de ninsori si vant puternic in 11 judete

Mai multe judete sunt in Ajun de Craciun sub avertizare de cod galben de ninsori si vant puternic. Vizate sunt zonele montane.

24 Decembrie 2017 - LA MOS AJUN...

Ajunul, desi nu este Craciunul propriu-zis, are, in traditia populara, un rol bine stabilit si inteles ca un timp al pregatirii, sufleteste, spiritual, pentru praznicul ce leaga Inceputul (Nasterea

24 Decembrie 2017 - AJUNAM cu... JUNII!!!

Doar cateva ore ne mai despart de sarbatoarea Craciunului. Dupa cum e-ndatinat, colindul se continua cu joc si voie buna!

24 Decembrie 2017 - O COMOARA: "Mystical Nativity"- "Nasterea mistica", autor Sandro Botticelli (pe la 1500)

Pictura lui Boticelli, "Nasterea mistica", este una plina de simboluri: Fecioara Maria, cu mantia albastra care simbolizeaza puritatea, e aplecata in adoratie asupra copilului Iisus, in timp ce un

24 Decembrie 2017 - Sute de permise retinute de politie intr-o singura zi

Politistii au aplicat amenzi de peste 1,8 milioane de lei si au retinut aproape 300 de permise in cadrul unor actiuni de control desfasurate in tara.