Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.209 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Se cauta culegatori de zmeura in Portugalia. Poti castiga peste 1000 de euro

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Se cauta culegatori de zmeura in Portugalia. Poti castiga peste 1000 de euroPrin reteaua EURES la inceputul anului 2016 sunt oferite 350 locuri de munca pentru recoltarea zmeurei, in sectorul agricol din Portugalia.

Culegatorii vor lucra in Portugalia in perioada februarie - iunie 2016. Se va lucra in mai multe companii care sunt exemple in acest sector de agricultura cu mijloace tehnice si tehnologice evoluate care detin echipe mari de personal cu studii superioare si formare in stiinte agricole.

Cerinte:

-aptitudini fizice / capacitate de a muncii;

-fara antecedente penale (cazier judiciar);

-educatie si formare: minim scoala primara;

-experienta profesionala: preferinta pentru candidatii cu experienta in recoltarea zmeurei sau pentru candidatii cu experienta in agricultura (munca in sere sau in agricultura);

-disponibilitate: pentru munca sezoniera, intre 2 pana la 3 luni in Portugalia.

Limbi straine:de preferinta limba engleza/spaniola-cunostinte de baza(dar nu este obligatoriu).

Pot aplica atat femei cat si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-50 ani.

Contractul de munca este de cel putin 2 luni, incepand din februarie/ martie 2016 pana in mai / iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanenta in cadrul companiei.

Salariul de baza lunar este cuprins intre 505 -1192 Euro/brut/luna, in functie si de orele suplimentare efectuate.

Angajatorul ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul ...

Business / stiri Business0 vizite[ Ora de Sibiu ]

Noi locuri de munca vacante in judet. Iata lista

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Noi locuri de munca vacante in judet. Iata listaDin totalul locurilor de munca, 69 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare in timp ce 364 sunt pentru persoane fara studii superioare.

Sibiu, str. Morilor nr.51A, tel.0269230089

Meseria Locuri

administrator baze de date 1

administrator de retea de calculatoare 1

agent contractari si achizitii (broker marfuri) 1

agent de securitate 2

agent de securitate 1

agent de securitate 1

agent de securitate 1

agent de vanzari 1

agent de vanzari 1

agent politie comunitara 1

agent servicii client 2

agent transporturi 1

ambalator manual 1

ambalator manual 2

analist calitate 1

analist cumparari/consultant furnizori 1

analist cumparari/consultant furnizori 1

artist instrumentist 1

asistent manager 1

asistent manager 1

asistent medical comunitar 1

asistent medical generalist 1

asistent medical generalist 1

asistent relatii publice si comunicare (studii medii) 1

asistent social nivel superior 1

auditor intern in sectorul public 1

barman 1

brutar 2

bucatar 1

bucatar 1

cartonagist 1

casier 1

casier 1

casier 1

casier incasator 1

coafor 1

cofetar 1

confectioner articole din piele si inlocuitori 1

confectioner, prelucrator in industria textila 1

confectioner-asamblor articole din textile 1

confectioner-asamblor articole din textile 2

confectioner-asamblor articole din textile 1

conservator opere de arta si monumente istorice (studii superioare) 1

consilier administratia publica 1

consilier institutii publice 1

consilier juridic 1 ...

Business / stiri Business0 vizite[ Ora de Sibiu ]

Investitie de 2,5 milioane euro a uneia din cele mai mari firme de curierat din Europa

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Investitie de 2,5 milioane euro a uneia din cele mai mari firme de curierat din EuropaUn HUB central care va permite manipularea a peste 50.000 de colete pe zi, va fi amenajat pana in septembrie 2016 la Sibiu. Investitia cifrata la 2,5 milioane de euro presupune dezvoltarea unui HUB de peste 4000 de metri patrati, de catre DPD Romania.
Compania de curierat DPD Romania, detinuta de grupul francez GeoPost, are in plan anul viitor investitii de 2,5 milioane euro pentru extinderea capacitatii logistice, dezvoltarea si dotarea a doua depozite, anunta wall-street.ro.

Vizate de investistii sunt hub-ul central din Sibiu, care va avea o suprafata de cca. 4.200 mp, dezvoltat de WDP, si cel din Bucuresti, cu o suprafata de 4.800 mp, al carui dezvoltator este Immofinanz Group.

Depozitul din Bucuresti va fi dotat cu un sistem nou de rutare a coletelor si va beneficia de o noua linie de sortare si transport a coletelor. Capacitatea depozitului din Capitala va permite sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti, si acomodarea a 160 de curieri.

"Extinderea capacitatii depozitelor este esentiala, pe fondul atragerii noilor clienti si a cresterii volumelor de transport ale clientilor existenti. Depozitul din Capitala va fi dotat cu cele mai moderne solutii logistice, este bine pozitionat, in nordul orasului Bucuresti, permitand accesul rapid. Sibiul este oras cheie pentru modelul nostru de business, acolo unde avem hub-ul central", a declarat Lucian Aldescu, CEO-ul DPD Romania.

In ceea ce priveste hub-ul central al DPD Romania din Sibiu, extinderea acestuia a ...

Business / stiri Business1 vizite[ Ora de Sibiu ]

Noul ministru al Transporturilor ne da o veste proasta legat de autostrada INCHISA intre Sibiu si Orastie

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Noul ministru al Transporturilor ne da o veste proasta legat de autostrada INCHISA intre Sibiu si OrastieMinistrul Transporturilor, Dan Marian Costescu.a anuntat marti ca lotul inchis din autostrada Sibiu - Orastie va mai ramane inchis o perioada buna de timp. Acesta spune ca trebuie respectate anumite proceduri legat de acea portiune de autostrada, la care sunt probleme.
Lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie, inaugurat in noiembrie 2014 si inchis in septembrie 2015 intre localitatile Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, va ramane inchis atata timp cat o vor cere procedurile de siguranta, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu.

"(Autostrada, n.r.) va sta inchisa atata timp cat vor cere procedurile de siguranta si procedurile pentru stabilire. Nu se poate lua o decizie politica in care cineva sa dea drumul la circulatie, sunt niste analize care se fac, s-au prelevat probe, s-au luat carotele, s-au dus la laborator si in aceasta expertiza se lucreaza si la solutia tehnica. Fara solutie tehnica nu putem sa ne asumam riscul ca dupa cateva luni sa constatam urmatoarele crapaturi si sa o tinem asa intr-un lant infinit. E o problema de responsabilitate si responsabilitatea se face cu pasi mici si legali", a afirmat Costescu.

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) au anuntat anterior ca circulatia va fi reluata in decembrie.

Costescu a aratat, la o vizita pe santierul magistralei de metrou M4 Parc Bazilescu - Depoul Straulesti, ca Romania va incheia 2015 cu mai putini kilometri functionali de ...

Business / stiri Business1 vizite[ Ora de Sibiu ]

500 de locuri de munca vacante la Bursa locurilor de munca de la Sala Transilvania. Ce cauta angajatorii

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

500 de locuri de munca vacante la Bursa locurilor de munca de la Sala Transilvania. Ce cauta angajatoriiIn data de 25.11.2015, la Sala Transilvania, intre orele 10-14, va avea loc o Bursa a locurilor de munca unde si-au anuntat prezenta 22 de angajatori care pun la dispozitia celor interesati peste 500 de locuri de munca vacante.

Domeniile sunt dintre cele mai diverse, si se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, cat si celor cu studii medii: economist, lucrator comercial, muncitori calificati si necalificati, ingineri, operatori transport, agenti securitate, casier, secretara, cunoscatori de limbi straine, stivuitori, IT, management si consultanta, finante-banci.

Printre companiile confirmate deja se numara: Lugera&Makler, Ascent Group SRL, S.C. Netex Consulting S.R.L, SC Visma Services Romania SRL, Infosib, Kaufland, Carrefour, SC Rosu, SIEMENS, PROT INVESTIGO SRL SIBIU, SC Constructii SA. KUKA Systems SRL, Allianz-Esiriac Asigurari - Sucursala Sibiu, SC Eurofoam SRL, Thermik Transylvania S.R.L, Sib-Dress S.A, Pallex, Superbet, Ascent Group SRL.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Sibiu si AJOFM in cadrul proiectelor "Sansa la ocupare a persoanelor din zone foste industrializate" si "Economie sociala = progres social" finantate prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013", Axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare", Domeniul major de interventie 5.1. "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" si Axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1. ...

Business / stiri Business0 vizite[ Ora de Sibiu ]

Produse de sarbatori la Sibiu. Unde se vand si cum poti sa vinzi si tu!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Produse de sarbatori la Sibiu. Unde se vand si cum poti sa vinzi si tu!Comerciantii care doresc sa vanda produse specifice sarbatorii Sfantului Nicolae pe domeniul public pot depune cereri la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3.
Cererile se vor primi pana in data de 3 decembrie, iar avizele de ocupare a domeniului public vor fi eliberate pentru perioada 2 - 6 decembrie. Sibienii vor putea gasi aceste produse pe strada Nicolae Balcescu, in fata magazinului Dumbrava si in urmatoarele zone din cartiere:

*In cartierul Vasile Aaron - pe strada Semaforului (zona sensului giratoriu)

*In cartierul Hipodrom - pe Calea Cisnadiei (zona Ciresica)

*In cartierul Valea Aurie - pe strada Ludos, colt cu strada Poiana

*In cartierul Strand - pe strada Bihorului, in fata magazinului Profi

*In cartierul Esiglari - pe strada Oslo, langa complexul comercial

*In cartierul Turnisor - pe soseaua Alba Iulia, in fata magazinului Profi

Pentru comercializarea produselor specifice sarbatorii Craciunului, serviciul public amintit va primi cereri pana in 11 decembrie, iar avizele de ocupare a domeniului public se vor emite pentru perioada 14 - 27 decembrie. Locatiile de comercializare sunt aceleasi, cu exceptia strazii Nicolae Balcescu, ocupata cu un eveniment cultural in acea perioada.

Business / stiri Business0 vizite[ Ora de Sibiu ]

Carabulea a vandut Carpatica unui miliardar american. Ce se va intampla cu banca!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

Carabulea a vandut Carpatica unui miliardar american. Ce se va intampla cu banca!Tranzactia privind vanzarea sucursalei autohtone a bancii grecesti Piraeus Bank si a bancii Carpatica, controlata de Ilie Carabulea, catre americanii miliardarul american James Christopher Flowers, va fi realizata marti sau miercuri, a anuntat Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

"Pe Carpatica s-a batut palma deja. Ca sa ajunga la o masa critica, ca sa aduca profit, cumparatorul mai avea nevoie de o banca. Avea nevoie de o banca care are portofoliu de credite care sa-i asigure venituri. Ulterior achizitiei, cumparatorul intentioneaza sa le fuzioneze", a spus Cinteza la un seminar tinut la Sinaia. Conform oficialului Bancii centrale, daca Flowers nu reuseste sa cumpere Piraeus, atunci va renunta si la Carpatica. Tranzactia este conditionata de succesul bancii-mama, Piraeus Group, de a atrage capitalul privat necesar pentru capitalizare de pe pietele internationale, ceea ce este foarte probabil.

"Se pare ca problema atragerii de capital este rezolvata in mare parte, cu exceptia unei sume de doar 100 de milioane de euro, din cele 1,34 miliarde euro ce trebuie sa le atraga banca de la investitorii privati. De aceea, cred ca deal-ul privind vanzarea Piraeus Bank Romania va fi anuntatat saptamana viitoare", a afirmat Cinteza.

Acesta sustine ca mai sunt 3 - 4 banci in Romania pe care actionarii ar vrea sa le instraineze, si alte doua care vor sa cumpere, insa tranzactiile viitoare vor trebui insotite de un studiu de impact ...

Business / stiri Business1 vizite[ Ora de Sibiu ]

VIDEO FOTO Magazinul Leroy Merlin din Sibiu e aproape gata. Cand va fi inaugurat!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:39

VIDEO FOTO Magazinul Leroy Merlin din Sibiu e aproape gata. Cand va fi inaugurat!Retailerul francez Leroy Merlin este pe ultima suta de metri cu amenajarea magazinului ce va functiona la Sibiu in locul Baumax. S-a stabilit si data la care acesta va fi inaugurat, in oras fiind montate deja panouri care anunta deschiderea din 4 decembrie.
Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin vrea sa ajunga la sfarsitul anului viitor la 16 magazine in Romania, fata de 6 in prezent, exclusiv prin rebranduirea magazinelor preluate de la Baumax. "Romania este o piata mare, romanilor le place sa renoveze, sa construiasca, isi iubesc casa. Scopul achizitiei Baumax a fost sa ne asiguram o crestere pe aceasta piata si sa ne consolidam pozitia, si de asemenea sa fim prezenti in cele mai importante orase din tara", a declarat intr-o conferinta de presa Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania, parte a grupului francez Adeo.

Dupa ce au deschis la Cluj de curand un nou magazin, Leroy Merlin urmeaza sa inaugureze pe cel din Sibiu. Dupa cum se vede din imagini, magazinul ce va functiona in locul Baumax-ului din Shopping City Sibiu, este aproape finalizat. De altfel in oras au fost montate panouri de publicitate prin care se anunta deschiderea in data de 4 decembrie.Leroy Merlin a deschis primul magazin in Romania in anul 2011 in Chitila, in parcul de retail Collosseum, iar trei ani mai tarziu l-a lansat pe al doilea, la Craiova.

In anul 2014, Leroy Merlin a preluat cele 15 magazine din Romania ale retelei Baumax, aflate in plin proces de integrare.

Dupa sase luni ...

Business / stiri Business2 vizite[ Ora de Sibiu ]

Premiera la Sibiu. Iluminat public eco eficient pe strada Nicoale Iorga!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Premiera la Sibiu. Iluminat public eco eficient pe strada Nicoale Iorga!Primaria Sibiu a semnat la inceputul acestei luni un contract pentru amenajarea unui sistem de iluminat public eco eficient pe strada Nicolae Iorga, pe tronsonul dintre bulevardul Vasile Milea si bulevardul Mihai Viteazu.
Eficientizarea consumului de energie este una dintre prioritatile de dezvoltare a orasului, conform Strategiei de Dezvoltare a municipiului pentru perioada 2015-2023. Primaria Municipiului Sibiu a facut un prim pas in acest sens, prin intermediul unui proiect pilot: instalarea unui sistem de iluminat public eco eficient pe o portiune a strazii Nicolae Iorga.

"Ne indreptam spre un domeniu mai putin cunoscut la noi, acela al eficientizarii energetice, si de aceea, inainte de a concepe strategii complexe, am dorit sa implementam un proiect pilot care sa ne dea o idee despre rezultatele la care ne putem astepta si eficienta costurilor.", spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Primaria Sibiu a semnat la inceputul acestei luni un contract pentru amenajarea unui sistem de iluminat public eco eficient pe strada Nicolae Iorga, pe tronsonul dintre bulevardul Vasile Milea si bulevardul Mihai Viteazu. In aceasta zona, se vor inlocui corpurile existente pe stalpi cu 53 de corpuri de iluminat eco eficiente, adica cu un consum redus de electricitate si care raspandesc lumina mai eficient. Pentru a inregistra consumul se va instala in cadrul proiectului si un contor special prin intermediul caruia se pot citi datele de la distanta.

Studiu timp de sase luni ...

Business / stiri Business1 vizite[ Ora de Sibiu ]

FOTO - Locurile pentru picnic pregatite pentru la Sibiu. Unde sunt pozitionate!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

FOTO - Locurile pentru picnic pregatite pentru la Sibiu. Unde sunt pozitionate!Primaria Sibiu a finalizat amenajarea locurilor pentru picnic in trei locatii din Sibiu: in zona strazilor Oasa, Aleea Selimbarului si in cartierul Tiglari, langa Lacul lui Binder. Lucrarile au inceput la jumatatea lunii septembrie.
"Este un proiect nou si util pentru oras. Aceste locuri pot reprezenta spatiul de langa bloc unde sibienii se pot intalni si pot petrece timpul liber. Comunitatea are nevoie de spatii de intalnire, formale sau informale. Daca sibienii le vor aprecia, vom continua acest proiect si anul viitor, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Spatiile din zona strazilor Oasa si Aleea Selimbar (in spatele) au fost amenajate pe zone verzi din vecinatatea blocurilor, avand o suprafata de aproximativ 1.000 m2. Ambele sunt situate in apropierea malului stang al Vaii Sapunului. Fiecare dintre acestea sunt dotate cu un gratar cu patru posturi situat in centru si amplasat pe o platforma de beton. Acesta este inconjurat de patru mese cu banci, iar pentru pastrarea curateniei, langa mese, au fost instalate si cosuri de gunoi. Mesele si bancile au fost construite pe o structura metalica, cu blaturi si fete de lemn.

Locul de picnic amenajat in cartierul Esiglari a fost amplasat pe malul Lacului lui Binder. Dotarile sunt similare cu celelalte doua insa, in cazul acestei locatii, cele patru mese cu banci sunt acoperite de doua foisoare din lemn construite pe o platforma de beton.

Executantul a fost firma SC ROM CAS SRL Sibiu, angajata de Primaria Sibiu in ...

Business / stiri Business1 vizite[ Ora de Sibiu ]

DNA a anuntat oficial: Primarul Daniel Maricuta retinut pentru 24 de ore! Capetele de acuzare sunt GRELE!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

DNA a anuntat oficial: Primarul Daniel Maricuta retinut pentru 24 de ore! Capetele de acuzare sunt GRELE!Directia Nationala de Anticoruptie a dispus prin serviciul teritorial Alba, sa il retina pentru 24 de ore pe cel mai bogat primar din Romania. Alaturi de edilul Selimbarului, a mai fost retinuta si secretara primariei, Elena Scumpu.
DNA-ul a anuntat printr-un comunicat de presa facut public miercuri seara ca procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de la data de 25.11.2015, a inculpatilor Daniel Maricuta si Scumpu Elena.

Pentru MARICUEsA IOAN DANIEL, primar al comunei Selimbar, judetul Sibiu, retinerea s-a facut sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, in forma continuata(2 infractiuni din care una in forma continuata - 10 acte materiale), luare de mita, (4 infractiuni) si spalare de bani in forma instigarii.

In cazul lui SCUMPU ELENA aceasta este acuzata de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, in forma continuata (2 infractiuni din care una in forma continuata - 10 acte materiale) si luare de mita.

"Inculpatului Maricuta Ioan Daniel i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmand a fi prezentat, la data de 26 noiembrie 2015, Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului ..

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Ora de Sibiu ]

UPDATE VIDEO FOTO: Primarul Maricuta a fost retinut de DNA! Si secretara primariei Selimbar a fost retinuta!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

UPDATE VIDEO FOTO: Primarul Maricuta a fost retinut de DNA! Si secretara primariei Selimbar a fost retinuta!Primarul comunei Selimbar a fost retinut de DNA in dupa amiaza zilei de miercuri. Si secretara primariei Selimbar, Elena Scumpu, a fost retinuta de anchetatori. Maricuta a fost retinut in cadrul unui dosar cu fraude de peste 100 de milioane de euro.

Daniel Maricuta a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat pentru propunerea de arestare pentru 30 de zile de catre procurori ai DNA Alba. Alaturi de Maricuta a fost retinuta si secretara primariei Selimbar. Cei doi au fost audiati alaturi de alte persoane la sediul DNA Alba Iulia.

Update 2 - Liniste la primarie

La sediul administratiei locale la ora 16.20 nu mai era nimeni. Biroul lui Maricuta este inchis, iar cei de la intrare nu stiau nimic. "Habar nu am. Acum va aud pe voi ca a fost retinut. Nu am nimic de spus", afirma un angajat in timp ce pleca din primarie. Un localnic ce locuieste in apropiere de primarie ne intreaba de ce fotografiem. Ii spunem ca primarul a fost retinut de DNA. "In sfarsit l-au luat? M-am si mirat ca l-au lasat in libertate. Sa ii ia si banii domne. Ca a nenorocit multi oameni la cat a furat Maricuta asta...", spune omul.

Maricuta a fost retinut la Alba Iulia dupa ce a fost audiat de DNA. Acesta a fost dus in arestul IPJ Alba.

Stirea se actualizeaza!

Retinerea lui Maricuta vine dupa ce marti, 24 noiembrie, Tribunalul Sibiu a decis sa admita cererea DNA Alba Iulia, depusa in 5 noiembrie, cerere prin care se cerea redeschiderea unui dosar de urmarire penala inchis initial, dosar care este pe ..

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ora de Sibiu ]

Probleme mari pentru Maricuta. Tribunalul Sibiu a aprobat reinceperea urmaririi penale intr-un dosar inchis in prima faza!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Probleme mari pentru Maricuta. Tribunalul Sibiu a aprobat reinceperea urmaririi penale intr-un dosar inchis in prima faza!Primarul comunei Selimbar are din nou emotii mari. Tribunalul Sibiu a aprobat marti redeschidere urmaririi penale intr-un dosar in care Daniel Maricuta primise "NUP" din parte magistratilor. Cererea a fost depusa de DNA Alba Iulia si ii vizeaza pe langa Maricuta si secretara sa si pe 12 apropiati ai edilului selimbarean.
Tribunalul Sibiu a decis marti sa admita cererea DNA Alba Iulia, depusa in 5 noiembrie, cerere prin care se cerea redeschiderea unui dosar de urmarire penala inchis initial, dosar care este pe numele primarului din Selimbar, Daniel Maricuta.

Dosarul 3077/85/2015 a avut ca obiect confirmarea de redeschidere a urmaririi penale potrivit art. 335, alin. 4 din Noul Cod de Procedura Penala. Prima infatisare a avut loc pe 13 noiembrie, dar a completul de judecata a amanat-o pentru 23 noiembrie. Luni magistratii au decis din nou sa amanepronuntarea cauzei la 24.11.2015, avand nevoie de timp pentru deliberare. Marti s-a deliberat in cadrul unei sedinte care nu a fost publica, iar completul a admis cererea DNA-ului de redeschidere a numai putin de patru dosare penale din 2007, 2008 si 2010, pe numele lui Daniel Maricuta, secretara acestuia, Elena Scumpu. In acelasi dosar intimati mai sunt Ioan Cretu, Mariana Tolciu, Nicoleta Maria Ancas, Mihai Kreuder, Erwin Michael Kreuder, Nicolae Pavel Mustata, Elena Paraschiva Culicov, Ana Gladca, Ionel Bucur, Mihaela Maria Cotabitiu, Carmen Alexandra Cotoc si Thomas Theil.

Fraude de peste 114 milioane euro

Reaminim ca primarul ...

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ora de Sibiu ]

VIDEO - Cea mai mare zapada din judet e la Balea Lac. IMAGINI IN DIRECT chiar acum!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

VIDEO - Cea mai mare zapada din judet e la Balea Lac. IMAGINI IN DIRECT chiar acum!Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca cel mai gros strat de zapada pana in acest moment in judetul Sibiu este la Balea Lac. Acesta masoara 23 de centimetri.
Cel mai mare strat de zapada din judetul Sibiu se inregistreaza in zona turistica Balea Lac, situata la 2.034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, potrivit site-ului Administratiei Nationale de Meteorologie, citat de agerpres.ro.

La Balea Lac nu exista partii amenajate de schi, iar riscul declansarii avalanselor este unul redus, de gradul unu.

Pentru a ajunge la Balea Lac, turistii trebuie sa urce cu telecabina, insa numai daca sunt cel putin zece persoane. Telecabina a ramas singurul mijloc de transport pe distanta de 3 700 de metri de la Balea Cascada, la Balea Lac, dupa ce Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania /CNADNR/ a decis sa inchida circulatia rutiera pe Transfagarasan, incepand cu data de 2 noiembrie.

Urmariti mai jos imagini in direct de pe doua camere video montate la Balea Lac.

CAMERA 2

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ora de Sibiu ]

Romgaz Medias a anuntat masuri dure impotriva angajatilor arestati pentru furt de motorina

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Romgaz Medias a anuntat masuri dure impotriva angajatilor arestati pentru furt de motorinaCei din conducerea Romgaz au anuntat ca daca se va dovedi ca angajatii retinuti luni seara pentru ca ar fi furat motorina din cadrul societatii, atunci se vor lua masuri ferme impotriva acestora.
Conducerea Romgaz a anuntat ca va lua "masuri ferme" impotriva angajatilor de la Sucursala de Interventii si Operatii Speciale la Sonda (SIRCOSS), retinuti luni seara in dosarul de trafic de motorina si delapidare, daca se va dovedi ca acestia sunt vinovati,

Sapte angajati ai Romgaz, Sucursala de Interventii si Operatii Speciale la Sonda (SIRCOSS), au fost retinuti de procurori, luni seara, in dosarul de trafic de motorina si delapidare, iar cercetarile in cazul celorlalte persoane audiate la Parchetul Judecatoriei Medias continua.

Reprezentantii Romgaz au declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca "ancheta privind posibile fapte de delapidare si complicitate la delapidare de motorina se afla in desfasurare, iar conducerea Sucursalei de Interventii si Operatii Speciale la Sonda (SIRCOSS ) pune la dispozitia institutiilor abilitate toate documentele solicitate in vedera derularii investigatiilor".

"Asteptam concluziile anchetei in ceea ce priveste angajatii sucursalei, urmand sa luam masuri ferme in situatia in care se va dovedi vinovatia acestora", au afirmat reprezentantii Romgaz. In cursul zilei de marti, cei sapte angajati ai Romgaz, Sucursala de Interventii si Operatii Speciale la Sonda, care au fost retinuti de procurori in dosarul de trafic de motorina si delapidare vor ...

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ora de Sibiu ]

Cum se circula pe drumurile din judet si unde s-a intervenit pentru deszapezire!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Cum se circula pe drumurile din judet si unde s-a intervenit pentru deszapezire!Cei de la Drumuri si Poduri Sibiu informeaza ca s-a intervenit marti pe un numar de trei drumuri judetene pentru indepartarea zapezii. Circulatia se desfasoara normal in tot judetul.

De astazi, 24.11.2015, la SC Drumuri si Poduri SA Sibiu, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Sibiu, si-a inceput activitatea comandamentul de deszapezire, in scopul asigurarii circulatiei in conditii optime pe drumurile judetene, pe toata perioada sezonului rece.

Precizam ca pana in momentul de fata s-a actionat pe urmatoarele drumuri judetene: DJ 106A Paltinis, DJ105 Agnita - Merghindeal , DJ106 Agnita - Barghis si DJ105G Riu Sadului.

Chiar daca in acest moment circulatia pe drumurile judetene se desfasoara in conditii optime, rugam participantii la trafic sa circule cu atentie sporita, in special pe sectoarele de drum unde se afla utilajele de interventie.

Pentru perioada de iarna 2015-2016 SC Drumuri si Poduri SA Sibiu este pregatita sa actioneze pe drumurile judetene cu un numar de 67 de utilaje si materialul antiderapant necesar (sare si nisip).

Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizari si informatii referitoare la starea drumurilor judetene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Foto: arhiva

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ora de Sibiu ]

7 persoane retinute dupa descinderile de la Medias

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

7 persoane retinute dupa descinderile de la MediasSapte persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul instrumentat de politistii medieseni sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Medias privind infractiuni de delapidare, respectiv delapidare in forma continuata

In continuarea cercetarilor si a audierilor efectuate s-au emis ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele a sapte persoane, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentate Judecatoriei Medias cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile in acest dosar continua.

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ora de Sibiu ]

Prinsi cu lemne furate din padure la Paltinis. Sunt din Gura Raului!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Prinsi cu lemne furate din padure la Paltinis. Sunt din Gura Raului!O echipa de Jandarmerie Montana a identificat doi barbati in timp ce transportau material lemnos dupa ce l-au sustras din fondul forestier arondat Statiunii Paltinis - zona Valari. Barbatilor le-au fost aplicate amenzi in valoare de 800 de lei fiecare.
Luni, 23 noiembrie 2015 in cursul dupa amiezii, o echipa de la Jandarmeria Montana Paltinis a identificat mai multe persoane cu varste cuprinse intre 35-45 de ani din comuna Gura Raului care transportau intr-o remorca, respectiv un atelaj cu tractiune animala mai multe resturi de material lemnos din fondul forestier. Ca urmare a verificarilor efectuate, pe numele a doi barbati, jandarmii au aplicat cate o sanctiune contraventionala in valoare de 800 de lei pentru fiecare, pentru fapta prevazuta la art. 17 din Legea nr. 171 din 16 iulie 2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice - scoaterea din radacini sau ridicarea din fondul forestier national fara aprobare legala a cioatelor si/sau a resturilor de exploatare. foto: arhiva

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Ora de Sibiu ]

Trafic blocat pe A1 intre Sibiu si Saliste. Un TIR a derapat din cauza zapezii!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

Trafic blocat pe A1 intre Sibiu si Saliste. Un TIR a derapat din cauza zapezii!Autostrada A1 a fost blocata in aceasta dimineata la kilometrul 265 la iesirea in zona Saliste catre Sebes, de un TIR care din cauza zapezii, a derapat.
Din cauza zapezii, un TIR a facut ca autostrada intre Sibiu si Saliste sa fie blocata aproape doua ore. Autotrenul a derapat la Saliste pe calea de iesire spre Sebes in jurul orei 8.30 si a blocat tot sensul de mers. In aceste conditii traficul rutier pe A1 intre Ocna Sibiului si Saliste, a fost blocat complet. Dupa doua ore, TIR-ul a fost tras de pe carosabil, iar in jurul orei 10.20, traficul s-a reluat in conditii normale. foto: arhiva

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ora de Sibiu ]

"Cel mai mare" hot de lemne din Slimnic. L-a prins politia cu o cantitate "impresionanta"!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:38

"Cel mai mare" hot de lemne din Slimnic. L-a prins politia cu o cantitate "impresionanta"!Politistii sibieni au efectuat in 21 noiembrie mai multe activitati in cadrul operatiunii intitulata "Scutul Padurii". Actiunile au avut loc la Slimnic, iar politistii se lauda ca au prins un localnic care nu a avut acte justificative pentru cei doi metri cubi de lemn pe care ii transporta.
In data de 21 noiembrie, ca urmare a activitatilor din cadrul operatiunii "Scutul Padurii", pe raza localitatii Slimnic, politistii sibieni au depistat un localnic in varsta de 39 de ani, in timp ce transporta aproximativ doi metri cubi de material lemnos fara documente de provenienta si transport.

"Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2000 lei, iar materialul a fost confiscat si predat autoritatilor spre valorificare", spun cei de la IPJ Sibiu.

Este curios insa cum politistii au reusit "performanta" de aprinde doar o singura persoana ce nu avea acte pentru lemne, in conditiile in care multi dintre localnicii din zona Gura Raului, Rasinari, Orlat, Sibiel sau Raul Sadului, spun in comentariile la articolele postate pe Ora de Sibiu, legat de furturile de lemne, ca prin comunele lor se fura cu camioanele.

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ora de Sibiu ]

Perchezitii la Medias, Brateiu si Dumbraveni pentru TRAFIC DE MOTORINA si DELAPIDARE

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Perchezitii la Medias, Brateiu si Dumbraveni pentru TRAFIC DE MOTORINA si DELAPIDAREZeci de politisti efectueaza luni dimineata perchezitii pe raza a trei localitati din nordul judetului Sibiu. Actiunile sunt coordonate de Parchetul de pe langa Judecatoria Medias.
In orasele Medias si Dumbraveni, precum si la Brateiu, politistii efectueaza un numar de 22 de perchezitii vizand infractiuni de delapidare si complicitate la delapidare in forma continuata, ca urmare a insusirii si traficarii de motorina.

Actiunea este condusa si coordonata de Parchetul de pe langa Judecatoria Medias si participa agenti din cadrul Politiei Municipiului Medias, de la Sectia 2 de Politie Rurala din Brateiu, precum si de la Politia orasului Dumbraveni.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ora de Sibiu ]

UPDATE - Valea Oltului blocata 3 ore. Doua tir-uri rasturnate pe DN7

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

UPDATE - Valea Oltului blocata 3 ore. Doua tir-uri rasturnate pe DN7Traficul auto pe Valea Oltului este blocat sambata de la ora 12.25, din cauza unui accident produs intre Calimanesti si Brezoi. Doua Tir-uri s-au tamponat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unei coliziuni frontale dintre doua autotrenuri, traficul rutier pe DN7 Ramnicu Valcea - Sibiu este intrerupt pe ambele sensuri la km 202+400 de metri, la iesirea din orasul Calimanesti catre Brezoi (in judetul Valcea).

Intrucat ambele autotrenuri sunt rasturnate pe carosabil, este posibil ca traficul auto sa fie intrerupt pentru mai mult timp.

UPDATE - Ora: 15.10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Valcea, traficul rutier pe DN7 Ramnicu Valcea - Sibiu a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni frontale dintre doua autotrenuri, circulatia fusese intrerupta pe ambele sensuri la km 202+400 de metri, la iesirea din orasul Calimanesti catre Brezoi.

Foto: arhiva

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Ora de Sibiu ]

FOTO - Moment emotionant la Avrig. Nunta de aur pentru mai multi avrigeni!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

FOTO - Moment emotionant la Avrig. Nunta de aur pentru mai multi avrigeni!In prima zi a acestei luni, la Sala Pavilion din Avrig au fost sarbarorite, si premiate cuplurile ajunse la vasta Nuntii de Aur. Sotii ajunsi la 50 de ani de casatorie au fost celebrati in cadrul unei ceremonii organizate de Primaria orasului Avrig si Consiliul Local al orasului, in parteneriat cu Biblioteca Oraseneasca.
Festivitatea a fost prezidata de Primarul orasului Avrig, Dl. Arnold Gunter Klingeis. Alaturi de acesta, la ceremonie au fost prezenti, pentru a sarbatori fericitele cupluri, Dl. Consilier Local Adrian David, Dna. Administrator Public Marinela Oprenea si Dna. Bibliotecar Maria Grancea.

Festivitatea a debutat cu o scurta rugaciune, continuand apoi cu inmanarea diplomelor fiecarei familii prezente. Evenimentul a cuprins printre altele si taierea tortului miresei. La aceasta festivitate au fost prezente atat cuplurile care au implinit 50 de ani de casatorie in cursul anului 2015, cat si cele care au implinit aceasta varsta in anii 2013 si 2014. Pe langa diploma onorifica, premiul in bani oferit de Primaria Avrig fiecarui cuplu va putea fi ridicat de la sediul administratiei locale din oras.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ora de Sibiu ]

Avrigul are noi cetateni de onoare. Cine sunt cei trei

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Avrigul are noi cetateni de onoare. Cine sunt cei treiIn cadrul sedintei ordinare din data de 30 Octombrie a fost conferit titlul de "Cetatean de Onoare" domnilor Aurel Rogojan, Ioan Chealda si Ioan Valean. Diplomele onorifice au fost inmanate de catre Dl. Arnold Gunter Klingeis, Primar al orasului Avrig la inceputul sedintei, in prezenta plenului Consiliului Local si a cetatenilor prezenti.

Dl. Klingeis a declarat: "Sunt mandru sa fiu prezent in calitate oficiala intr-un moment atat de important, alaturi de acesti oameni care scriu istoria orasului Avrig." Discursul primarului a fost urmat de rostirea Laudatio pentru fiecare dintre cetatenii de onoare de catre Dna. bibliotecar Maria Grancea.

Inginerul Ioan Chealda a fost propus pentru acordarea tilului de "Cetatean de Onoare" in semn de recunostere a eforturilor acestuia de a salva Avrigul de la a fi mutat de pe locatia actuala. In perioada regimului communist a existat un proiect de a se construi o hidrocentrala de mare putere la Turnu Rosu. Pentru realizarea acesteia, ar fi trebuit construit un mare lac de acumulare care ar fi inundate zona ocupata de Avrig, Boita, Sebesul de Jos, partial Sebesul de Jos, Talmaciu, Bradu si Sacadate. Dl. Chealda, impreuna cu directorul Institutului de Proiectari Hidroenergetice de la acea vreme au reusit sa gaseasca o solutie. In urma interventiei Domnului Chealda s-a renuntat la primul proiect, cel al unei singure hidrocentrale la Turnu Rosu, optandu-se pentru varianta cu mai multe central in zona Oltului Mijlociu, astfel teritoriul ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Ora de Sibiu ]

Mediasul o ia la vale in liga 2. Inca o umilinta pentru Gaz Metan!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Mediasul o ia la vale in liga 2. Inca o umilinta pentru Gaz Metan!Gaz Metan ajunge la a doua infrangere consecutiva in liga secunda. Formatia pregatita de Leo Grozavu a pierdut in deplasare scor 2-1 in fata formatiei Soimii Pancota. Scorul a fost deschis in minutul 29 de catre Pirtea a inscris din 17 metrii, iar Pancota si-a majorat rapid avantajul dupa ce in minutul 42 a inscris si fostul atacant al Craiovei, Dragalina. Singurul gol al formatiei din Medias a fost inscris cu doar 2 minute inainte de final cand Vitinho a inscris din 4 metrii.

Formatiile de start

a-sSoimii: Cr. Irimia - Dan, Pascariu, Dubestean, Siminic - Pavel, Fuchs - Leucuta, Issa, Pirtea - Dragalina

Rezerva: Salajan - Doda, Farcas, Traore, Gilca, Cuedan, A. Mihai

Antrenor: Ionut Popa

a-sGaz Metan: Botoser - Buziuc, Elton De Oliveria, Muth, Buzean - Cristea, M. Stancu - Al. Munteanu, Figliomeni, Olaru - Romeo

Rezerve: Greab - Trif, Abrudan, Susu, Florean, Medeiros, Bajenaru

Antrenor: Leo Grozavu

Schimbari
SOIMII PANCOTA

a-sMin 90+3 Traore intra in locul lui Dubestean

a-sMin 83 Schimbare la Pancota: Farcas intra in locul lui Pirtea

GAZ METAN MEDIAS

a-sMin 66 Schimbare la Medias: iese Buziuc si intra Vitinho

a-sMin 46 Intra Bajenaru si Florean in locurile lui Cristea si Munteanu

ARBITRII

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenti: Adrian Marginean (Aiud) si Iulius-Radu Timar (Harghita)

In urma acestei infrangeri, Gaz Metan a coborat pe locul 6 iar in etapa viitoare, Gaz Metan primeste vizita "sepcilor rosii" de la U Cluj. Meciul se joaca sambata ...

Sport / stiri Sport1 vizite[ Ora de Sibiu ]

Gazistii pierd surprinzator in deplasare la Tarlungeni

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Gazistii pierd surprinzator in deplasare la TarlungeniGaz Metan a pierdut surprinzator pe terenul penultimei clasate, Unirea Tarlungeni. Ambele goluri ale partidei s-au inscris in decursul a 5 minute si anume primul marcator a fost Petra cand in minutul 52 a driblat doi adversari si a "perforat" plasa portii aparate de Greab. Golul cu numarul 2 a "picat" peste alte 5 minute cand Serban a inscris dupa ce Alexandru Greab a scapat mingea.

Formatiile de start

a-sUnirea: Mutiu - Vlasceanu, I. Serban, Forika, Bucur - S. Marin (cpt.) - Minciuna, Burlacu, M. Popescu, Petra - Chirciu

Rezerve: Danalache - Petrean, Podlesnii, Monea, Vasiloi, Paduraru, L. Nicolae

Antrenor: Dan Bona

a-sGaz Metan: Greab - Stancu, Elton De Oliveria, Abrudan (cpt.), Trif - Cristea, Bic - Al. Munteanu, Romeo, Figliomeni - Buziuc

Rzerve: Botoser - Buzean, Florean, Bajenaru, Olaru, Llullaku, Vitinho

Antrenor: Leo Grozavu

SCHIMBARI
GAZ METAN

a-sMin 46 Ies Romeo si Buziuc si intra Llullaku si Bajenaru

a-sMin 75 Iese Bic si intra in teren Vitinho

UNIREA TARLUNGENI

a-sMin 75 Schimbare la Unirea Tarlungeni. Iese Chirciu si intra Petrean.

a-sMin 90+2 Iese Marin, intra Vasiloi

Arbitrii
Arbitru de centru Omar Cristian Dumitrica (Craiova); Asistenti: Mihai Marius Marica (Bistrita) si Marius Florin Badea(Ramnicu Valcea).

In urma acestui rezultat, Gaz Metan ramane pe locul 2 cu 28 de puncte dar poate fi depasita de UTA Batrana Doamna care are un meci mai putin.

Sport / stiri Sport1 vizite[ Ora de Sibiu ]

Derby de Sibiu. CSU cauta la Medias o noua victorie in fata Gazului

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Derby de Sibiu. CSU cauta la Medias o noua victorie in fata GazuluiCSU Sibiu va disputa sambata, de la orele 18:00, o partida care este un veritabil derby judetean in prima divizie de baschet. Sibiul joaca in deplasare cu Gaz Metan Medias, iar atmosfera in lotul lui Fleseriu este excelenta inaintea acestei partide.
Capitanul Calota spera ca Sibiul sa obtina sambata o noua victorie si crede ca meciul va fi unul extrem de disputat. "La Medias, va depinde de cum ne vom prezenta in ziua meciului. Baietii se pregatesc bine, sunt concentrati si inca sunt cu picioarele pe pamant. Sper sa ramanem la fel. Cred ca va fi o confruntare pe cinste. Fie ca cel mai bun sa castige. Ca intotdeauna, imi doresc ca suporterii sa vina in numar cat mai mare pentru ca avem nevoie de ei. S-a vazut ca ne dau aripi, cand este nevoie. Le multumesc, si pe aceasta cale, pentru tot suportul pe care ni l-au oferit pana acum si ii indemn sa vina la sala si sa ne sustina peste tot", spune Octavian Popa Calota.

Desi, la ultima partida, Kevin Hardy si Octavian Popa Calota au suferit accidentari, antrenorul CSU Sibiu spera ca baietii sa poata juca sambata.

"Urmeaza meciul cu Mediasul, iar pentru noi va fi un meci la fel de greu ca si celelalte. Pentru a doua oara, in acest tur de campionat, pornim ca favoriti. La Galati am reusit sa castigam meciul, chiar daca am inceput greu. Sper ca, de data aceasta, sa nu le mai oferim adversarilor o repriza, ca sa se distanteze, iar apoi noi sa ne revenim. S-ar putea ca Mediasul sa nu ne mai dea sansa sa revenim, daca incepem prost. Va fi ..

Sport / stiri Sport1 vizite[ Ora de Sibiu ]

Fanii CSU sunt nemultumiti de conditiile oferite echipei. Au facut o petitie

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Fanii CSU sunt nemultumiti de conditiile oferite echipei. Au facut o petitieNemultumiti de conditiile de antrenament si de joc oferite echipei CSU, sustinatorii baschetbalistilor au conceput o petitie pe care se asteapta sa o semneze mii de sibieni. Aceleasi dorinte vor ajunge la Consiliul Judetean Sibiu:

"Cerem normalitate. Noi, miile de iubitori ai baschetului din Sibiu, le atragem atentia celor responsabili ca fondurile publice din capitolele sportive si salile sportive construite din bani publici trebuie sa fie prioritar destinate echipelor de club ale Sibiului. Iar spectatorii trebuie sa aiba conditii decente in care sa se bucure de spectacolul sportiv.

Solicitarile noastre:

1. Cerem ca, in Sala Sporturilor Transilvania, sportul sa fie pe primul loc. Intelegem importanta si necesitatea rentabilizarii Salii Transilvania si a obtinerii de venituri suplimentare prin organizarea aici si a altor evenimente, pe langa cele sportive, inclusiv evenimente comerciale si targuri. Cu toate acestea, consideram ca acestea trebuie organizate respectand programul de antrenament si competitional al echipelor de club sibiene, si nu invers. Este anormal ca echipele de club sa nu poata intra in sala de antrenament sau sa isi modifice programul de joc din cauza unor evenimente fara legatura cu sportul local, organizate aici.

2. Cerem conditii decente atat pentru sportivi, cat si pentru spectatori: luarea de masuri privind interzicerea fumatului pe holurile Salii Transilvania; respectarea unei temperaturi optime in sala - folosirea incalzirii la parametrii normali ..

Sport / stiri Sport1 vizite[ Ora de Sibiu ]

Manifestari, spectacole si expozitii de Ziua Nationala a Romaniei la Sibiu. O sa fie frumos! (PROGRAMUL COMPLET)

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Manifestari, spectacole si expozitii de Ziua Nationala a Romaniei la Sibiu. O sa fie frumos! (PROGRAMUL COMPLET)Sibienii au si anul acesta parte de un program stufos si variat pe 1 decembrie. De ziua nationala a Romaniei parada militara sau expozitia de tehnica militara, sunt prezente si in acest an in program. Mai multe strazi si parcari vor fi inchise pentru evenimentele din aceasta zi.
Pentru buna desfasurare a manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei, Politia Locala va lua masuri de interzicere a parcarii autovehiculelor in parcarile de la Sala Thalia, Bulevardul Coposu si Piata Teatru in data de 1 decembrie, in intervalul orar 7,30 - 13,00.

De asemenea, Politia Municipiului Sibiu si Politia Locala vor lua masuri de interzicere a circulatiei autovehiculelor pe Bulevardul Corneliu Coposu in data de 1 decembrie, in intervalul orar 7,30 - 13,00, precum si in data de 29 noiembrie, in intervalul orar 8,00 - 13,00, in vederea executarii antrenamentului pentru parada militara.

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, Institutia Prefectului - Judetul Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu organizeaza o serie de manifestari, dupa urmatorul program:

27 noiembrie 2015:

- ora 8,00 - Academia Fortelor Terestre - ceremonie de depunere de coroane si jerbe de flori, la statuia lui Nicolae Balcescu

- ora 8,10 - Academia Fortelor Terestre - Simpozion - Comemorarea a 163 de ani de la moartea lui Nicolae Balcescu

- ora 13,00 - Biblioteca Astra - Simpozion - Insemnatatea actului Marii Uniri de la 1918

1 Decembrie 2015:

9,00 - Sedinta ...

Life Show / stiri Life Show0 vizite[ Ora de Sibiu ]

Vrei sa vezi cum arata sediul Politiei Sibiu in interior? Miercuri poti sa faci asta!

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 22:37

Vrei sa vezi cum arata sediul Politiei Sibiu in interior? Miercuri poti sa faci asta!Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei a devenit deja o traditie ca politistii sa fie alaturi de cetateni pentru a sarbatori acest eveniment. Miercuri toata lumea poate sa viziteze sediul IPJ Sibiu.

In acest context, premergator activitatilor ce se vor desfasura in data de 1 Decembrie in municipiul Sibiu, avem placerea de a va invita maine, 25 noiembrie a.c., la ora 11.00, la vernisajul unei expozitii de fotografie cu tema "Lumea prin obiectivul unui politist". Fotografiile sunt realizate de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

In intervalul orar 11.00 - 14.00, la resedinta inspectoratului va fi organizata "Ziua Portilor Deschise". Cu acest prilej, toti cei interesati vor avea posibilitatea sa afle cat mai multe despre activitatea desfasurata de politistii sibieni, despre meseria de politist, dar si aspecte particulare referitoare la activitatea serviciilor, compartimentelor sau birourilor in care politistii isi desfasoara activitatea.

"Acest eveniment este destinat tuturor celor care vor sa ne vada la noi "acasa", spun cei de la IPJ Sibiu. Foto: arhiva

Life Show / stiri Life Show0 vizite[ Ora de Sibiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
VIDEO FOTO Fratelli reinventeaza viata de noapte in Sibiu. Eleganta maxima si stil rafinat!
Sibiul are din acest weekend in sfarsit un club in adevaratul sens al cuvantului. Fratelli Lounge & ...
ACTUALIZARE Dosarele "Motorina": angajatii Romgaz furau din rezervoare
ACTUALIZARE ora 08.55 - Procurorii efectueaza perchezitii domiciliare la 16 angajati Romgaz, ...
Trafic de carne vie stopat la Sibiu - DIICOT audiaza 25 de persoane / AFLA CE LE FACEAU VICTIMELOR
O retea trafic de persoane a fost destructurata azi de procurorii DIICOT, peste 25 de persoane fiind ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook