Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.391 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Plase de protectie impotriva caderilor de pietre montate pe drumul judetean Sadu - Riu Sadului - Sadurel (FOTO)

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 02:02

Plase de protectie impotriva caderilor de pietre montate pe drumul judetean Sadu - Riu Sadului - Sadurel (FOTO)Lucrarile de consolidare ale versantilor care, din cauza desprinderilor masive de bolovani, reprezentau o amenintare pentru participantii la trafic, au fost finalizate. Au fost indepartate blocurile de roca instabila si au fost montate dispozitive de fixare pe versanti.

Lucrarile au inceput in luna mai 2014 si au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2014. Aceasta a fost cea de-a doua etapa a proiectului "Modernizarea DJ 05 G Sadu - Riu Sadului - Sadurel km. 21+250-41+425", care a debutat in 2010. Prima etapa a proiectului a constat in refacerea infrastructurii drumului, realizarea sistemului de scurgere a apelor, lucrari de consolidare si aparari de maluri, lucrari de poduri, realizarea de elemente de siguranta a circulatiei, refacerea mediului. Aceste lucrari au fost finalizate in anul 2012.

"Este un proiect extrem de important atat pentru locuitorii din zona, cat si pentru turisti. Prin acest proiect de consolidare a versantilor toti soferii care tranziteaza zona beneficiaza de siguranta in trafic asa cum este si normal. Iar prin lucrarile de modernizare si refacere a infrastructurii drumului s-a facilitat accesul in zona, astfel ca turistii pot avea acces mult mai usor spre atractiile si frumusetile de pe Valea Sadului", a precizat Ioan Cindrea presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

In cadrul proiectului s-au modernizat peste 20 de kilometri de drum judetean, s-au realizat 31 de podete noi, 5 poduri si s-a realizat un sistem modern de consolidare a ...

Business / stiri Business83 vizite[ Ora de Sibiu ]

Trafic intrerupt temporar pe DN1, DN7 si A1 in judetul Sibiu in urmatoarele cinci zile

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 02:02

Trafic intrerupt temporar pe DN1, DN7 si A1 in judetul Sibiu in urmatoarele cinci zileCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale ca in perioada 05.11.2014 - 10.11.2014 se vor efectua doua transporturi agabaritice pentru care a fost eliberata autorizatie speciala de transport.
Autorizatia a fost eliberata pe ruta:

DN68 : Caransebes / Hateg; DN66 : Hateg / Simeria; DN7 : Simeria / Sebes; DN1 : Sebes / Autostrada A1 Centura Sibiu / DN1 Vestem; DN7 : Vestem / Intersectie DN7 -DN 7 CC; DN 7 Centura Calimanesti : Intersectie DN 7 - DN 7 Centura Calimanesti / Seaca; DN 7 : Seaca / Ramnicu Valcea / Pitesti; Autostrada A1 : Pitesti / Intersectie Autostrada A1 - DN Centura Bucuresti; DN Centura Bucuresti : Intersectie Autostrada A1 - DN Centura Bucuresti / Intersectie DN 5 - DN Centura Bucuresti / Intersectie Autostrada A2 - DN Centura Bucuresti; Autostrada A2 : Intersectie Autostrada A2 - DN Centura Bucuresti / Intersectie Autostrada A2 -DN 21 (Drajna); DN 21 : Intersectie Autostrada A2 - DN 21 (Drajna) / Calarasi.

Convoiul va fi insotit, conform prevederilor Autorizatiei Speciale de Transport (AST), de doua vehicule autorizate si de un echipaj al Politiei Rutiere. Transportul se va desfasura etapizat, cu intreruperea temporara si locala a circulatiei rutiere.

"Avand in vedere faptul ca acest transport va ocupa intreaga parte carosabila, rugam participantii la trafic sa respecte indicatiile reprezentantilor Politiei Rutiere astfel incat sa nu se produca blocaje in trafic si, in ...

Actualitate / stiri Actualitate199 vizite[ Ora de Sibiu ]

Patru noi locuitori la Gradina Zoologica din Sibiu. Unul este URIAS!

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 12:04

Patru noi locuitori la Gradina Zoologica din Sibiu. Unul este URIAS!Doi serpi de porumb, un piton de 3,5 metri lungime si un sarpe Boa sunt cei mai noi locuitori ai Gradinii Zoologice Sibiu.

Din aceasta saptamana Gradina Zoologica Sibiu are patru noi locuitori. Doi dintre acestia sunt serpi de porumb care impresioneaza prin coloritul lor, fiind serpi neveninosi, foarte docili si activi, de mici dimensiuni. Ceilalti doi sunt un boa si respectiv un piton albino lung de 3,5 metri care atrage atentia datorita coloritul sau deschis.

Noii locuitori au nevoie de lumina soarelui astfel ca adapostul lor din Zoo Sibiu va fi dotat cu lampi cu ultraviolete care vor imita efectul soarelui. Acestia au nevoie si de o temperatura mai ridicata, astfel ca au fost luate masuri pentru a le fi asigurat microclimatul.

Cele patru reptile au fost cumparate de la Coltul Zoologic Soimaru din Ilisesti, Suceava, costul acestora fiind de 7.600 de lei.

Noile achizitii se alatura celor patru serpi deja existenti in Zoo Sibiu: un sarpe anaconda, un boa si doi pitoni. In total, Gradina Zoologica numara astazi 228 de animale din 58 de specii.

Gradina Zoologica Sibiu continua sa atraga foarte multi vizitatori. In primele 10 luni ale acestui an au fost inregistrati 220.625 de vizitatori, in contextul in care in intreg anul 2013 Zoo Sibiu a primit 198.669 de vizitatori, iar in 2012 numarul acestora a fost de 186.000.

Life Show / stiri Life Show56 vizite[ Ora de Sibiu ]

Ocoliti strada Zaharia Boiu incepand de luni. Se fac lucrari de reparatii!

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 00:03

Ocoliti strada Zaharia Boiu incepand de luni. Se fac lucrari de reparatii!De luni, 3 noiembrie 2014 incep lucrarile de reparatii ale carosabilului si trotuarelor pe strada Zaharia Boiu, pe tronsonul dintre strada Justitiei si strada Dr. Stefan Stanca.

In perioada 3 noiembrie - 15 decembrie, constructorul va inlocui bordurile, va repara trotuarele, iar stratul asfaltic de uzura se va freza, acesta urmand sa fie inlocuit cu unul nou.

Toate aceste lucrari se vor executa sub trafic, iar frezarea stratului asfaltic existent se va face seara si noaptea pentru a afecta traficul intr-o mai mica masura.

Lucrarile de reparatii continua si pe strazile Constantin Noica, pe strada Calea Dumbravii si pe strada Henri Coanda.

Business / stiri Business75 vizite[ Ora de Sibiu ]

Ofertele de vacanta in judetul Sibiu, promovate la cel mai important targ de turism national

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 16:04

Ofertele de vacanta in judetul Sibiu, promovate la cel mai important targ de turism nationalConsiliul Judetean Sibiu si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu vor promova oferta turistica a judetului Sibiu la Targul de Turism al Romaniei, in perioada 13-16 noiembrie 2014, la Bucuresti.

La standul Sibiului, vizitatorii vor primi diverse materiale de promovare generala a destinatiei turistice, produse turistice la cheie pe cele cinci itinerarii culturale, oferte de servicii si atractii unicat pentru sezonul de iarna: targurile de Craciun din Sibiu si Medias, hotelul de gheata de la Balea Lac, Cetele de Juni din Marginimea Sibiului, concertele de Anul Nou, Sarbatoarea Ignatului in Muzeul ASTRA, oferta de schi, distractie si spa in statiunea Paltinis.

Operatorii turistici si culturali aEuro" proprietari de structuri de cazare, alimentatie sau agrement, ghizi si agentii de turism, organizatori de evenimenteaEuro" sunt invitati sa transmita ofertele pentru sarbatorile de iarna si alte pachete de servicii destinate agentiilor de turism si/sau turistilor individuali in format electronic la adresa [email protected], sau sa le depuna in format tiparit pe str. G-ral Magheru nr. 14, Sibiu, camera 206, pana in data de 11 noiembrie la ora 17.00.

Targul de turism de la Bucuresti ofera platforma de comunicare cu agentiile de turism si atrage aproximativ 30.000 de vizitatori, in cel mai important bazin generator de turisti din tara.

Business / stiri Business105 vizite[ Ora de Sibiu ]

Spitalul Polisano din Sibiu are un nou director general

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 16:04

Spitalul Polisano din Sibiu are un nou director generalPresedintele grupului de firme Polisano a anuntat oficial ca Celestin Constantin a fost numit incepand cu data de 03 Noiembrie 2014, Director General al Spitalului European Polisano din Sibiu.

Domnul Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este Auditor, Expert Contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor in economie.

In perioada 1997-1998 a lucrat la Directia de Sanatate publica a municipiului Bucuresti, in perioada 1999 - martie 2003 a fost Seful Serviciului Buget-Financiar la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, iar in perioada 2003-2011 a fost Director Financiar Contabil, Director Administrativ si Sef Serviciu Achizitii la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca - Bucuresti. In perioada 2011-2013 a fost Manager General al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Deschis in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata la 10 ani de zile de la deschiderea primului spital privat din Romania, proprietatea Grupului Polisano si la 20 de ani de la deschiderea primei clinici private din Romania, fondata de doctorul Ilie Vonica. Investitia in Spitalul European Polisano se ridica la 25 de milioane de euro. Spitalul raspunde intregii patologii medicale acoperind 35 de specialitati din care exemplificam chirurgia cardiovasculara, ...

Actualitate / stiri Actualitate191 vizite[ Ora de Sibiu ]

Lucrari de spalare a rezervoarelor la Uzina de apa Cisnadie. Noua strazi raman fara apa

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 16:06

Lucrari de spalare a rezervoarelor la Uzina de apa Cisnadie. Noua strazi raman fara apaSC "Apa Canal" SA Sibiu anunta ca miercuri, 5 noiembrie 2014, intre orele 01,00 - 22,00, vor fi executate lucrari de spalare - igienizare a rezervoarelor de inmagazinare apa potabila ale Uzinei de apa Cisnadie.
Pe timpul lucrarilor se vor inregistra scaderi de presiune, posibile intreruperi ale furnizarii, pentru consumatorii de pe straziile Livezii, Sibiului, Prunului, Merilor, Visinilor, Trandafirilor, Mihai Eminescu, Caisilor, Hermann Gmeiner, precum si in Cisnadioara.

Abonatii sunt rugati sa-si asigure rezervele necesare de apa.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ Ora de Sibiu ]

Mese rotunde, recitaluri si lansari la Zilele Poeziei Iustin Panta de la Teatrul Gong

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 16:05

Revista Euphorion prezinta in perioada 7 - 8 noiembrie cea de-a XIII-a editie a Colocviului "Zilele Poeziei Iustin Panta". Evenimentul va avea loc in Sala Studio a Teatrului "Gong" din Sibiu.
Zilele Poeziei "Iustin Panta" este un eveniment dedicat memoriei poetului sibian Iustin Panta (1964 - 2001) si isi propune sa promoveze poezia contemporana. Programul editiei din acest an cuprinde mese rotunde pornind de la teme de actualitate - Ierarhie si valoare in poezia contemporana -, dar si lansarea unei antologii din opera lui Iustin Panta, Mult inainte de sosirea trenului ea se gandeste, volum care va aparea la Casa de editura Max Blecher. De asemenea, in program este anuntat un recital sustinut de actorii Lerida Buchholzer si Emil Catalin Neghina. In cadrul acestui microfestival se va decerna un premiu devenit prestigios, Premiul National pentru debut in poezie "Iustin Panta", castigat la editiile anterioare de nume importante ale literaturii romane de astazi, Claudiu Komartin, Ruxandra Novac sau Andra Rotaru. Printre participantii de anul acesta ii remarcam pe Al. Cistelecan, Teodor Duna, Dan Coman, Claudiu Komartin, Dumitru Chioaru, Ioan Radu Vacarescu, Rita Chirian.

Intrarea la toate evenimentele se face gratuit, in limita locurilor disponibile. Acest eveniment este organizat de Revista Euphorion si produs de Teatrul pentru Copii si Tineret "Gong" Sibiu cu finantarea de la Primaria si Consiliul Local al Municipiului Sibiu.

Revista Euphorion a fost fondata de Uniunea ...

Life Show / stiri Life Show58 vizite[ Ora de Sibiu ]

Ars HUNGARICA 2014 - festival cultural maghiar la Sibiu

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 10:05

Ars HUNGARICA 2014 - festival cultural maghiar la SibiuFestivalul cultural maghiar Ars HUNGARICA debuteaza la Sibiu in data de 12 noiembrie 2014, ora 19,00 la Sala Thalia.

Ars HUNGARICA incepe cu un atractiv spectacol de dans modern oferit de o trupa care a cucerit nenumarate premii internationale la festivaluri de gen si a urcat pe numeroase scene importante din lume. Trupa 4 for Dance din Ungaria si-a intitulat spectacolul prin care vor delecta publicul prezent Drumetii pe ritm de dans, tocmai pentru ca vor oferi un spectacol dinamic, multicolor si multinational.

Festivalul cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu si organizat sub patronajul Consulatului General al Ungariei la Cluj a ajuns la editia cu numarul noua si ofera publicului larg mai mult de 30 evenimente distincte in spatii culturale dintre cele mai diverse din Sibiu.

Noua concerte, sase expozitii, trei spectacole de teatru, prezentari si lansari de carti, spectacole pentru copii, performance, conferinte sunt cateva dintre elementele ce alcatuiesc programul unui festival devenit brand cultural al comunitatii din Sibiu si imprejurimi, bine primit de publicul de alte etnii si din ce in ce mai vizitat de multe familii mixte si turisti.

Cinci zile cu o bogata oferta culturala maghiara sunt organizate intre 12 si 16 noiembrie de Asociatia HID prin Centrul Cultural Maghiar dupa urmatorul program:
VEZI AICI PROGRAMUL

Life Show / stiri Life Show86 vizite[ Ora de Sibiu ]

Vintage Bazar, sambata la Crucea Rosie Sibiu

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 10:04

Vintage Bazar, sambata la Crucea Rosie SibiuCrucea Rosie Romana, Filiala Sibiu va invita la la Vintage Bazar, sambata,1 noiembrie, incepand cu orele 10.00 pe Nicolae Balcescu nr 6, in gangul curtii interioare a institutiei.

In cadrul bazarului se vor comercializa diverse produse primite ca donatie pentru acest bazar: imbracaminte, incaltaminte, genti, accesorii si jucarii.

"Va vom astepta si cu prajituri de casa facute de membrii Clubului de Aur, respectiv de voluntarii nostri seniori. Vom avea si o tombola cu multe surprize precum si participarea Asociatiei Animal Life din Sibiu", spun cei de la Crucea Rosie Sibiu.

Fondurile colectate in urma acestui bazar vor fi utilizate pentru sustinerea programelor umanitare de la Crucea Rosia.

Life Show / stiri Life Show52 vizite[ Ora de Sibiu ]

Municipalitatea a redeschis oficial strazile Tribunei si Revolutiei. Iata ce s-a reparat!

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 16:04

Municipalitatea a redeschis oficial strazile Tribunei si Revolutiei. Iata ce s-a reparat!Strada Tribunei a fost redata traficului miercuri, 29 octombrie, dupa realizarea marcajelor rutiere. Si Strada Revolutiei a fost deschisa oficial traficului in aceasta saptamana, dupa ce au fost finalizate si ultimele detalii.
Lucrarile pe aceasta au inceput in luna aprilie si au inclus modernizarea retelelor de canalizare menajera, canalizare pluviala si apa potabila. De asemenea, structura rutiera a fost reabilitata, iar zona de parcare si carosabilul au fost reorganizate. Zona de parcare este amenajata cu pavaj pe partea stanga a strazii, oferind 51 de locuri de parcare. Carosabilul si bordurile au fost si acestea modernizate.

Si Strada Revolutiei a fost deschisa oficial traficului in aceasta saptamana, dupa ce au fost finalizate si ultimele detalii. Lucrarile pe aceasta strada au inceput in luna iunie si au presupus modernizarea retelei de apa, a carosabilului, a trotuarelor si zonelor verzi. Iesirea de pe strada Revolutiei in bulevardul Vasile Milea a fost de asemenea reconfigurata.

Reabilitarea iluminatului public pe aceasta strada a facut obiectul altui contract incheiat de administratia locala cu SC Rep Cons SRL, avand o valoare de 78.991,24 lei. In cadrul acestui contract s-au montat 8 stalpi noi metalici cu inaltime de 8 metri si trei stalpi metalici de 5 metri. De asemenea, s-au efectuat legaturile electrice dintre stalpi si alimentarea de la firida de distributie a curentului electric. Corpurile de iluminat sunt echipate cu becuri cu lumina galbena, cu ...

Actualitate / stiri Actualitate145 vizite[ Ora de Sibiu ]

Spectacole pentru copii cu ingrediente magice la Teatrul GONG din Sibiu

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 02:01

Spectacole pentru copii cu ingrediente magice la Teatrul GONG din SibiuInceputul lunii noiembrie aduce pe scena Teatrului pentru Copii si Tineret "Gong" din Sibiu doua dintre cele mai indragite povesti ale copilariei: "Cipollino" dupa Gianni Rodari si "Sarea-n bucate" dupa Petre Ispirescu.
Actorii Teatrului "Gong" din Sibiu pregatesc o reteta cu spectacole in care sarea si ceapa devin pretextul pentru un imaginar fabulos, in care cei mici sunt antrenati sa descopere aventurile unor personaje curajoase ce lupta pentru prietenie, dreptate si dragoste.

Cu siguranta ca refrenul muzical "Sunt glumetul Cipollino, si-n Italia am crescut... " va genera multe hohote de ras odata cu lupta Baietelului - Ceapa impotriva tratamentului nedrept aplicat de cei bogati celor mai saraci. Baietelului - Ceapa va invinge aroganta Printului Lamaie si va infiinta o Republica in cea mai noua comedie de la Teatrul "Gong" din Sibiu, ce va avea loc sambata, 1 noiembrie, de la ora 18:00. Spectacolul se joaca atat cu papusi, cat si cu actori la vedere si este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Bucataria lui Cipollino se muta duminica, 2 noiembrie, ora 11:00, la ospatul Imparatului din spectacolul "Sarea-n bucate" dupa un basm de Petre Ispirescu, in regia Mihaelei Grigoras.

In productia teatrului sibian lumea fantastica se intrepatrunde in lumea reala cu ajutorul Menestrelului, intr-o aventura minunata ce vorbeste despre iubire, adevar si prietenie. Spectacolul se joaca atat cu papusi, cat si cu actori la vedere si este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ...

Life Show / stiri Life Show85 vizite[ Ora de Sibiu ]

Se liciteaza spatii comerciale la intrarea in Gradina Zoologica Sibiu

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 02:01

Se liciteaza spatii comerciale la intrarea in Gradina Zoologica SibiuServiciul de Administrare a Domeniului Public si Privat al municipiului Sibiu organizeaza in data de 11 noiembrie 2014 o licitatie pentru ocuparea a patru din cele 15 spatii de comercializare a produselor alimentare si nealimentare, spatii situate pe aleea care duce spre intrarea principala in Gradina Zoologica Sibiu.
Procedura va avea loc in data de 11 noiembrie 2014, la ora 12, in sala nr. 123 din cadrul Primariei Municipiului Sibiu, cu sediul pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Caietul de sarcini se poate obtine gratuit pana in data de 7 noiembrie, la ora 12, de la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat al municipiului Sibiu situat in cladirea de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 20. Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa achite o taxa de participare de 525 de lei si o garantie de participare la licitatie de 525 de lei. Pretul de pornire este de 5.256 lei / mobilier si terenul aferent acestuia / an. Pasul de strigare este de 100 lei.

Obiectul licitatiei este acela de a da spre inchiriere spatii mobilate de vanzare a produselor alimentare (pop-corn, vata de zahar, porumb fiert, inghetata, bauturi racoritoare, produse de patiserie si dulciuri gata preparate) sau produse nealimentare (jucarii, artizanat, souveniruri, bijuterii si produse handmade).

Reamintim ca aceste 15 spatii de comercializare functioneaza din luna august a anului 2013. De atunci si pana in prezent, serviciul public amintit a incasat peste 102.000 de lei, ...

Business / stiri Business84 vizite[ Ora de Sibiu ]

Concerte nocturne in cadrul festivalului cultural Ars HUNGARICA 2014

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 02:02

Concerte nocturne in cadrul festivalului cultural Ars HUNGARICA 2014Centrul Cultural Maghiar organizeaza de mai multi ani concerte de jazz, rock, pop, folk, spectacole de teatru, proiectii de filme si alte evenimente impreuna cu partenerii de la Atrium Cafe Bistro & Art, de langa Podul Minciunilor.
Aceste spectacole se bucura de un real interes din partea tuturor spectatorilor si iubitorilor de evenimente de calitate intr-un spatiu deosebit de familiar si cu o atmosfera parca uitata de mai multe secole intre zidurile cetatii lui Herrmann. In fiecare zi a festivalului cultural Ars HUNGARICA este programat un spectacol-concert in aceasta locatie, unde intrarea va fi 10 lei, cu rezervarea locurilor la numerele de telefon 0723.287486.

Concertele programate intre 12 si 16 noiembrie 2014 la Atrium Cafe Bistro & Art sunt urmatoarele:

Miercuri, 12 noiembrie

Rrreborn

Reka Barabas - voce, Alexandra Fits - pian, Tamas Barabas - bass

Spectacolul-concert a fost inspirat de superbele melodii ale celebrei Katalin Karady si vor fi prezentate de actrita Reka Barabas, Alexandra Fits - pian, voce, autoare si Tamas Barabas la chitaro bass, compozitor.

Legendara actrita, cantareata Katalin Karady (8 decembrie 1910, Budapesta - 1990. o februarie 1990, New York) a ramas in inimile tuturor prin gingasia, feminitatea cu care interpreta. Dupa propriile-i cuvinte a interpretat fiecare melodie cu sufletul. A trait o viata tumultuoasa iar impreuna cu fidelitatea pentru vocatia artistica au pus o amprenta puternica pe melodiile care i-au fost compuse, ...

Life Show / stiri Life Show108 vizite[ Ora de Sibiu ]

Avertizare de ploi, polei si vant puternic la Sibiu

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 10:06

Avertizare de ploi, polei si vant puternic la SibiuMeteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis marti dimineata o avertizare meteo care include si judetul Sibiu.
Astfel pana la ora 14.00 este posibil sa avem parte de de precipitatii mixte, polei si vant puternic.

ANM a anuntat la ora 7:50 ca in Muntenia si estul Olteniei, vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, dar mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

Noaptea si dimineata, izolat, se va semnala polei in Muntenia si in vestul Dobrogei, unde vor predomina ploile.

Vantul va avea unele intensificari in Baragan si Dobrogea, mai ales in Delta Dunarii si pe litoral, cu rafale de 40-50 kilometri/ora.

Astfel de fenomene sunt posibile si in centrul Romaniei.

Actualitate / stiri Actualitate143 vizite[ Ora de Sibiu ]

Asa arata autostrada Saliste - Cunta, cu 3 saptamani inainte de deschidere!

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 16:07

Asa arata autostrada Saliste - Cunta, cu 3 saptamani inainte de deschidere!Zilele trecute a aparut o noua filmare din avion cu lotul 3 al autostrazii A1 Sibiu - Orastie. Este vorba de cei 22 de kilometri de autostrada, aflati inca in constructie si care ar urma sa fie deschisi traficului pe 15 noiembrie.
Fata de filmarile precedente, se observa cum constructorul italian Impregilo a inceput sa astearna asfaltul, chiar si in zonele afectate de alunecari de teren si care au dus la intarzierea de peste 18 luni. Cu toate acestea, in zonele cu probleme inca se observa suprafete afectate de alunecari de teren, chiar si pe pante abrupte, un lucru ingrijorator in vederea unei posibile deschideri a traficului in viitorul apropiat, anunta hotnews.ro.

Filmarile aeriene au fost realizate prin contributiile financiare ale utilizatorilor forumurilor forum.peundemerg.ro si construim-romania.ro

Lotul 3 (22,1 km) din Orastie - Sibiu (82 km) este singurul neinaugurat in urma cu un an din intreaga autostrada. Lotul 3 n-a putut fi gata la timp (termenul oficial fiind aprilie 2013) in principal din cauza problemelor generate de alunecari de teren pe cateva tronsoane, dar si din cauza reactiei lente a autoritatilor in acest caz.

Situatia lotului a trecut prin mai multe controverse in anul in curs, de la amenintari cu rezilierea contractului, la conflicte solutionate la Tribunalul de Arbitraj, precum si la controverse privind abandonarea lucrarilor de catre constructor, acuzand datorii mari din partea CNADNR. Autoritatile au dat mereu ca termen de finalizare data ..

Actualitate / stiri Actualitate578 vizite[ Ora de Sibiu ]

Un profesor sibian a INVENTAT si tiparit primul abecedar dedicat copiiilor nevazatori

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 12:03

Un profesor sibian a INVENTAT si tiparit primul abecedar dedicat copiiilor nevazatoriUn dascal nevazatori din Sibiu ofera o raza de speranta copiilor care au deficiente de vedere. Profesorul le ofera acestora posibilitatea sa desluseasca literele latine fara probleme.
Nu stiu cum arata lumea, pentru ca tot ce vad este intunericul, insa au acum sansa sa si-o imagineze, citind despre ea in alfabetul latin, cu ajutorul mainilor. Este vorba despre copiii nascuti cu deficiente de vedere, pentru care tabletele ministeriale si abecedarele promise n-au nici o importanta, conform libertatea.ro.

Asociatia "Vedem Impreuna" a creat pentru acestia un abecedar special, primul de acest gen din Europa, cu ajutorul caruia cei mici invata sa citeasca in alfabetul latin, prin "palpare". Pe fiecare foaie, este tiparita in relief cate o litera, de mana si de tipar, in alfabetul latin, dar si corespondentul acesteia in limbajul Braille. Alaturi este un cuvant care incepe cu acea litera, ilustrat cu o fotografie, tiparite tot in relief.

Vor sa extinda proiectul

"Noi le spunem ghicitorile, iar ei gasesc raspunsul, care incepe cu litera pe care noi o studiem in ziua respectiva. E un abecedar simplu", ne-a explicat Liviu Ittu, managerul proiectului si presedintele asociatiei, care stie si el cum e sa nu vezi. Dupa doua luni, copiii citesc la fel de bine precum cei care nu au deficiente de vedere. Si pentru ca totul a mers asa de bine, s-a luat hotararea sa se mai tipareasca un volum, de data aceasta cu texte scurte.

Asociatia condusa de Ittu doreste sa editeze si un ...

Actualitate / stiri Actualitate146 vizite[ Ora de Sibiu ]

Bilantul "radarului padurii" - Sibiul in topul judetelor in care se fura lemne ca in condru!

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 10:06

Bilantul "radarului padurii" - Sibiul in topul judetelor in care se fura lemne ca in condru!Peste 172 de cazuri semnalate prin "radarul padurilor" au fost ilegale de cand acest sistem a fost pus in functiune. Judetele Brasov, Sibiu si Hunedoara sunt cele in care s-au gasit cele mai multe transporturi ilegale.
Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca, din primele date colectate dupa implementarea sistemului "Radarul padurii", judetele Brasov si Sibiu conduc in topul celor cu transporturi ilegale de material lemnos.

Potrivit Doinei Pana, incepand cu data de 8 octombrie a fost primit la 112 un numar de 534 apeluri vizand transporturi de lemn, dintre care 172 s-au dovedit a fi ilegale. Cele mai multe cazuri de acest gen au fost semnalate in judetele Brasov aEuro" 16, Sibiu aEuro" 15, Gorj si Hunedoara aEuro" cate 13. Exista, insa, si 11 judete unde nu a fost semnalat niciun transport ilegal.

Pana in prezent au fost raportate si peste 240 de cazuri cand lemnul nu a fost primit in depozite pentru ca nu avea codul unic emis prin sistemul SUMAL.

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura a tinut sa remarce si faptul ca mii de agenti economici din industria lemnului nu au mai cerut acorduri pentru exploatare, ceea ce, spune Doina Pana, ridica un semn de intrebare asupra activitatii pe care au derulat-o pana in prezent.

"Sunt aproape 9.000 de agenti economici care si-au cerut acorduri. Pana la ora la care a intrat 'Radarul' in vigoare erau mult mai multi, ...

Actualitate / stiri Actualitate214 vizite[ Ora de Sibiu ]

Intalnirii cu satenii pentru planuri de dezvoltare durabila pentru comunitatile din Mosna si Sibiu

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 10:06

Intalnirii cu satenii pentru planuri de dezvoltare durabila pentru comunitatile din Mosna si SibiuIn cadrul activitatii, sunt prevazute 18 intalniri comunitare, axate pe colectarea de informatii privind problemele sociale, economice si de mediu existente la nivelul comunelor Mosna si Biertan si a satelor componente.
Fundatia Mihai Eminescu Trust, in parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare Sociala CEDES anunta demararea actiunilor care vor avea ca finalitate elaborarea a doua planuri de dezvoltare durabila a comunitatilor interetnice din comunele Mosna si Biertan, judetul Sibiu, in cadrul proiectului "Multiculturalitatea - Motor de dezvoltare durabila a comunitatii", proiect finantat prin granturile SEE, 2009-2014, in cadrul programului Fondului ONG in Romania, cu suma de 73,512.39 Euro.

In cadrul activitatii, sunt prevazute 18 intalniri comunitare, axate pe colectarea de informatii privind problemele sociale, economice si de mediu existente la nivelul comunelor Mosna si Biertan, a satelor componente, prioritizarea acestora, dar si pe identificarea de solutii privind nevoile locale, inclusiv pe masuri de reducere a disparitatilor sociale si de crestere a coeziunii comunitatilor interetnice.

In paralel, se vor administra chestionare pe un esantion pilot in fiecare din satele Biertan, Copsa Mare, Richis, Mosna, Nemsa si Alma Vii, dar si alesilor locali din comunele Mosna si Biertan, pentru a obtine informatii specifice si cat mai complete pentru fiecare din cele 6 sate.

Intalnirile comunitare organizate in perioada 11 octombrie-15 octombrie 2014, in cele 6 sate ...

Business / stiri Business102 vizite[ Ora de Sibiu ]

A mers pe contrasens pe autostrada Sibiu - Sebes.

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 10:03

A mers pe contrasens pe autostrada Sibiu - Sebes.Imagini incredibile surprinse de un sofer in timp ce se deplasa pe autostrada Sibiu - Sebes in apropiere de capitala judetului. Un sofer mergea cu viteza pe contrasens, chiar pe banda principala de viteza.
Un sofer inconstient mergea cu viteza pe contrasens, uluindu-i pe ceilalti participanti la trafic. Unul dintre ei, care avea montata o camera de luat vederi pe bordul masinii, a filmat practic intreaga scena si a incarcat-o pe Youtube, anunta libertatea.ro.

Barbatul, care mergea regulamentar, a fost luat prin surprindere de imaginea de infarct oferita de autoutrismul care mergea pe contrasens, pe autostrada, riscand in orice moment un accident mortal, atat pentru el, cat si pentru alti oameni.

"Incredibil, frate! Sa mor daca nu! Ba, esti prost?!", a fost reactia soferului care a surprins scena de pe Autostrada A1.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO SURPRINSE PE AUTOSTRADA!

Actualitate / stiri Actualitate250 vizite[ Ora de Sibiu ]

Sibianca Lucretia Ciobanu implineste 90 de ani. Ganduri bune de la Junii Sibiului pentru artista!

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:04

Sibianca Lucretia Ciobanu implineste 90 de ani. Ganduri bune de la Junii Sibiului pentru artista!Cu mult drag au numit-o romanii "doamna muntilor", caci precum nimeni alta inaintea Domniei Sale, Lucretia Ciobanu a cantat muntii si viata pastorilor in periplul lor neobosit pe culmile muntilor si de la munte la vale.

Acest artist remarcabil, a carei prodigioasa cariera de peste 60 de ani se scrie cu litere de aur in cartea folclorului si a muzicii populare romanesti, intra in al noualea deceniu de viata. Un moment atat de important ne cheama la retrospectie si ne obliga sa-i marturisim toata stima si dragostea noastra.

Lucretia Ciobanu a ascultat doine si cantece de joc in satul natal, Toparcea, din judetul Sibiu. Mai tarziu avea sa spuna lumii intregi despre folclorul sibian, sa incante inimile a milioane si milioane de spectatori si telespectatori, de-a lungul anilor, cu piese emblematice precum "Pleaca oile la munte'', "Codrule, batranule'', "Ridica-te negura'', "Cine n-are dor pe vale'', "Ia uitati-va feciori'', "Vino, iute, dorule'', "Iar se duc mioarele'', "Mi s-a dus badita, dus''.

Iata ce marturisea Lucretia Ciobanu, intr-un interviu, despre colaborarea cu Cindrelul - Junii Sibiului: "Am colindat cu Cindrelul chiar si de trei ori prin aceleasi sate si salile au continuat sa se umple. Cu Cindrelul am avut peste 900 de concerte, iar cu Junii Sibiului am ajuns in Statele Unite ale Americii; a fost primul ansamblu folcloric din Romania care a efectuat un turneu in Statele Unite ale Americii". Colaborarea ansamblului sibian cu Doamna Muntilor a continuat, asa ...

Life Show / cultura142 vizite[ Ora de Sibiu ]

Ilie Carabulea, eliberat din nou din arest. Are de respectat o REGULA VITALA!

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 00:02

Ilie Carabulea, eliberat din nou din arest. Are de respectat o REGULA VITALA!Afaceristul sibian Ilie Carabulea, poate iesi din inchisoare, conform unei decizii a instantei care a anuntat ca va schimba masura arestului preventiv.

Milionarul sibian se intoarce acasa! Asta dupa ce judecatorii au inlocuit masura arestului preventiv cu cea de control judiciar. Acesta va putea reveni acasa, insa va fi nevoit sa se prezinte in fata procurorilor sau a judecatorilor ori de cate ori va fi chemat si va trebui sa anunte orice schimbare a domiciliului

In tot acest timp, Ilie Carabulea nu va avea voie sa iasa din tara fara acordul instantei si nici sa comunice cu ceilalti inculpati sau martori din acest dosar.

Daca omul de afaceri va incalca aceste reguli, masura controlului judiciar se poate inlocui cu arestul la domiciliu sau cu masura arestarii preventive.

Aceasta decizie poate fi insa, atacata cu recurs de procurorii DNA, in termen de 48 de ore.

Actualitate / stiri Actualitate461 vizite[ Ora de Sibiu ]

Mesajul lui Cindrea pentru aniversarea varstei de 90 de ani a Lucretiei Ciobanu

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 18:04

Mesajul lui Cindrea pentru aniversarea varstei de 90 de ani a Lucretiei Ciobanu"Asistam astazi la magnifica aniversare a unuia dintre cei mai de vaza Cetateni de Onoare ai judetului Sibiu", opineaza presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.

Iata intregul mesaj transmis de Ioan Cindrea:

La 90 de ani, Lucretia Ciobanu este cea mai cunoscuta ambasadoare a cantecului popular sibian pe care decenii la rand l-a purtat pe meridianele lumii unde a promovat traditiile romanesti cu cinste si talent nemasurat.

Supranumita pe drept cuvant Doamna Muntilor, gratie repertoriului pastoresc pe care l-a abordat, Lucretia Ciobanu este adorata de public, iubita si stimata de colegi si continua sa ne incante cu jienele si invartitele din Marginimea Sibiului.

La aniversarea celor 9 decenii de viata frumoasa, prin care ne-a facut si noua, romanilor, vietile mai frumoase, ii dorim multa sanatate, viata indelungata si binecuvantata de Dumnezeu.

Ioan Cindrea

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu

Life Show / stiri Life Show121 vizite[ Ora de Sibiu ]

Din weekend se modifica programul la Muzeul in Aer Liber din Sibiu

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 14:04

Din weekend se modifica programul la Muzeul in Aer Liber din SibiuDatorita trecerii la ora de iarna programul de vizite in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA se modifica incepand cu finele acestei saptamani.

Mai exact incepand de duminica, 26 octombrie, programul de vizite in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA se schimba.

"Acest lucru se intampla datorita apropierii sezonului rece. Prin urmare, Muzeul in aer liber va fi deschis intre orele 9:00 si 17:00, iar accesul se va realiza pe cele doua porti aflate in Calea Rasinari (Poarta principala si Poarta Tulghes)", spune aEuro

Life Show / stiri Life Show80 vizite[ Ora de Sibiu ]

Razie printre vanzatorii BIO la Balea Lac. Sute de kilograme de produse CONTRAFACUTE au fost confiscate!

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 10:04

Razie printre vanzatorii BIO la Balea Lac. Sute de kilograme de produse CONTRAFACUTE au fost confiscate!Un numar de 12 sanctiuni contraventionale au fost aplicate si 250 de kg de carne, produse din carne, produse lactate si bauturi alcoolice au fost confiscate de politistii Serviciului Investigarea Fraudelor in cadrul unor actiuni desfasurate in judetul Sibiu, la Balea Lac.

In perioada 10 - 17 octombrie a.c., politistii Serviciului Investigarea Fraudelor Sibiu au organizat si desfasurat ample actiuni pe problematica prevenirii si combaterii actelor de comert ilegal si protejarea populatiei impotriva unor activitati ilicite, aferente domeniilor produselor agro-alimentare si alcool. Actiunile s-au desfasurat in colaborare cu Directia Sanitar Veterinara Sibiu intr-o zona de interes turistic situata in zona localitatii Avrig.

In urma controalelor si verificarilor efectuate, politistii sibieni au aplicat 12 sanctiuni contraventionale, din care: 7 sanctiuni contraventionale, in valoare de 8.000 lei, la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 5 sanctiuni contraventionale in valoare de 4.800 de lei la HG nr. 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.

Totodata, au fost confiscate 250 kg carne, produse din carne, produse lactate si bauturi alcoolice, in valoare de 10.220 lei.

Sanctiunile aplicate au avut ca obiect lipsa documentelor de provenienta a produselor comercializate, lipsa mentiunii marcii identificate care sa ateste data cand au ...

Actualitate / stiri Actualitate227 vizite[ Ora de Sibiu ]

S-a anuntat data la care incep lucrarile la centura ocolitoare a Mediasului

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 16:07

Lucrarile la centura care va costa aproximativ 22 de milioane de euro ar urma sa inceapa in maxim sase luni, conform unui anunt facut de ministrul transporturilor, Ioan Rus.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Medias, in ce stadiu sunt pregatirile pentru centura ocolitoare a municipiului, el raspunzand ca a fost lansata licitatia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Azi, cand noi vorbim, ea este pe SEAP. Se reface studiul de fezabilitate, se intra in zona de proiectare. Termenul pe care eu il vad rezonabil este de sase luni pentru inceperea lucrarilor", a declarat ministrul.

El a afirmat ca realizarea centurii ocolitoare a municipiului Medias va costa aproximativ 20-22 de milioane de euro.

Centura ocolitoare a municipiului Medias va avea opt kilometri si ar trebui sa rezolve problema traficului greu care trece prin centrul orasului, dar inca nu a fost stabilit traseul acesteia.

In luna mai, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Dan Sova, anunta ca in 2015 vor incepe lucrarile de constructie la centura ocolitoare a orasului Medias si ca, "in principiu", lucrarea va fi finantata de la bugetul statului, dar se va constitui si "un proiect de rezerva pentru finantare de la Banca Europeana pentru Investitii".

Sova afirma ca lucrarea "este destul de urgenta", fiind "o problema intr-adevar cu afluxul de autoturisme si de masini grele, mai ales prin mijlocul orasului Medias", si ca va fi dificil de stabilit ...

Actualitate / stiri Actualitate161 vizite[ Ora de Sibiu ]

Mesajul lui Ponta la Medias catre Dragnea si Ghita: "Eu sunt seful PSD!"

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 16:07

Mesajul lui Ponta la Medias catre Dragnea si Ghita: "Eu sunt seful PSD!"Premierul Romaniei, Victor Ponta a fost prezent joi la Medias la un eveniment organizat de Transgaz. Acesta a tinut sa dea o palma lui Dragnea si Ghita anuntandu-i de la Medias ca el e seful PSD.

Ponta a tinut sa precizeze la Medias intr-o conferinta de presa sustinuta la Medias, judetul Sibiu, ce parere are despre tandemul Liviu Dragnea - Sebastian Ghita la conducerea PSD. "Deocamdata eu sunt seful PSD-ului si o sa va anunt", a spus Ponta, fiind intrebat de un jurnalist ce se va intampla cu "sefia" partidului.

Liderul PSD nu a mai facut si alte declaratii.

Premierul a participat joi, la Medias, la aniversarea unui secol de transport de gaze naturale in Romania, eveniment care a avut loc la Medias (judetul Sibiu), la sediul central al Transgaz.

VEZI SI: VIDEO FOTO Parada si momente emotionante la juramantul studentilor de la Academia Fortelor Terestre din Sibiu. Ponta a fost la eveniment!

El a fost insotit la Medias de vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, precum si de ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Personalitati / Victor Ponta210 vizite[ Ora de Sibiu ]

Investitie URIASA pentru calea ferata intre Sibiu si Bucuresti si un tren la doua ore pe aceasta ruta!

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 16:03

Investitie URIASA pentru calea ferata intre Sibiu si Bucuresti si un tren la doua ore pe aceasta ruta!Conform Master Planului General de Transport pana in 2030, pentru linia Bucuresti - Sibiu via Pitesti si Ramnicu Valcea sunt prevazute investitii de 1,2 miliarde de euro in perioada 2014-2020 in vederea reabilitarii a 242 de kilometri de retea.

Pana in 2020 linia de cale ferata Bucuresti - Giurgiu via Gradistea, care nu mai este folosita dupa ce podul de la Gradistea s-a prabusit in urma cu noua ani, va fi reabilitata cu 225 de milioane de euro, arata Master Planul General de Transport, un document strategic in baza caruia vor putea fi accesate fondurile structurale pentru transport aferente perioadei 2014-2020.

Un tren la doua ore intre Bucuresti si Sibiu

Si pentru linia Bucuresti - Sibiu via Pitesti si Ramnicu Valcea sunt prevazute investitii de 1,2 miliarde de euro in perioada 2014-2020 in vederea reabilitarii a 242 de kilometri de retea.

De asemenea, se doreste construirea unei noi legaturi intre Ramnicu Valcea si Valcele. "Va opera un tren Interregio pe ora de la Bucuresti la Pitesti si un tren la doua ore de la Pitesti la Sibiu. Vor fi necesare 7 rame noi. Linia va trebui electrificata pentru ca serviciile de mai sus sa fie implementate. Linia va genera beneficii majore si pentru transportul de marfa. Ruta va contine linie dubla si linie simpla", se arata in master plan. Sursa: zf.ro

foto: arhiva (tren de mare viteza in Elvetia)

Business / stiri Business140 vizite[ Ora de Sibiu ]

Sibiul sub incidenta unui cod portocaliu de inundatii. Ce zone sunt sub avertizare

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 02:02

Sibiul sub incidenta unui cod portocaliu de inundatii. Ce zone sunt sub avertizareInstitutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judetele Sibiu, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea . Codul este valabil, in intervalul joi, ora 23.00 - vineri, ora 24.00.

Codul portocaliu vizeaza pe raurile din bazinele hidrografice: Timis superior, Nera, Cerna (judetele Timis si Caras-Severin), afluentii Jiului din judetele Hunedoara, Gorj si Mehedinti, Jiu pe sector aval Filiasi-Racari (judetul Dolj), afluentii Oltului din judetele Gorj si Valcea.

Alte rauri vor fi sub cod galben, conform aceleiasi avertizari.

Astfel, in intervalul joi, ora 3.00 - sambata, ora 12:00, sunt vizate de cod galben pe raurile din bazinele hidrografice: afluentii Muresului din judetul Hunedoara, Bega-bazin superior, Timis-bazin superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna (judetele Timis, Caras Severin si Gorj), Drincea (judetul Mehedinti), Jiu - bazin superior si mijlociu (judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti), Jiu pe sector Filiasi-amonte Podari (judetul Dolj), afluentii Oltului mijlociu si inferior din judetele Sibiu, Gorj, Valcea si Arges.

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazute, valabila in aproape toata tara, de miercuri seara pana vineri, la munte si in jumatatea de nord a Moldovei fiind anuntate lapovita si ninsoare. Sursa: mediafax.ro foto: arhiva

Actualitate / stiri Actualitate231 vizite[ Ora de Sibiu ]

Mesajul lui Iohannis in urma decesului fostei sale colege din FDGR, Mariana Fritzmann

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 02:01

Mesajul lui Iohannis in urma decesului fostei sale colege din FDGR, Mariana FritzmannPrimarul Sibiului, Klaus Iohannis a transmis public un mesaj de condoleante familiei consilierei Mariana Fritzmann, cea care a decedat luni noapte, dupa o grea suferinta. Si viceprimarul Astrid Fodor a transmis un mesaj de condoleante.

Mariana Susana Fritzmann, consilier local al municipiului Sibiu, a incetat din viata. Doamna Fritzmann s-a nascut in data de 20 mai 1955, profesia sa fiind cea de inginer.

A fost consilier local al Sibiului inca din anul 2000, fiind presedintele Comisiei Sociale din cadrul Consiliului Local, precum si presedinte al Comisiei pentru activitati stiintifice, invatamant, sanatate, cultura, protectie sociala, sportive, de agrement si tineret din cadrul Consiliului Local.

Iata mesajele de condoleante ale primarului Iohannis, viceprimarului Fodor si din partea fostilor colegi din Consiliul Local Sibiu.

VEZI SI: Doliu in primaria Sibiu. A murit consiliera locala Mariana Fritzmann

MESAJUL PRIMARULUI KLAUS IOHANNIS

Sunt profund indurerat de pierderea unei colege bune, a unei prietene si a unui om foarte daruit activitatii sale si apropiatilor sai,

MARIANA FRITZMANN.

Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa o odihneasca!

Klaus Iohannis

Primarul Municipiului Sibiu

**********************************************************************************

MESAJUL VICEPRIMARULUI ASTRID FODOR

Dupa o lunga si grea suferinta, colega si prietena noastra

MARIANA FRITZMANN

a trecut la cele vesnice. Cu adanca tristete ...

Personalitati / Klaus Iohannis300 vizite[ Ora de Sibiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima