Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.369 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

O medieseanca a scapat cu viata dupa ce a fost lovita de un tren

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 15:11

O medieseanca a scapat cu viata dupa ce a fost lovita de un trenAmbulanta si SMURD Medias au intrat in alerta joi in jurul orei 12, dupa ce un apel a anuntat ca o femeie a fost lovita de un tren de marfa. Incidentul s-a petrecut foarte apeoape de soseaua de centura a municipiului, personalul medical intervenind de urgenta. La locul indicat augasit o femeie de 72 de ani care se afla sub respectivul tren de marfa. Suferise

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Vrei un tricou al lui CSU Sibiu sau o minge cu autografele jucatorilor? Afla cum le poti castiga!

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 15:10

Vrei un tricou al lui CSU Sibiu sau o minge cu autografele jucatorilor? Afla cum le poti castiga!Suporterii echipei sibiene de baschet CSU sunt asteptati astazi, la ora 19:30, la Magazinul ANDU din incinta Sibiu Shopping City, la lansarea noii linii de produse destinate fanilor. Cu aceasta ocazie, prin tragere la sorti, clubul studentesc sibian si ANDU, firma de echipament sportiv care ii imbraca si in acest sezon pe "galben-albastri", ofera cate un tricou polo, maieu si trening cu insemnele echipei. O alta surpriza

Sport / stiri Sport2 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Conferinta "Amintiri din Linia Intai - 72 de ani de la batalia de la Oarba de Mures"

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 15:10

Conferinta "Amintiri din Linia Intai - 72 de ani de la batalia de la Oarba de Mures"Muzeul Municipal Medias organizeaza cu sprijinul istoricului Dan Ramf conferinta "Amintiri din linia intai. 72 de ani de la batalia de la Oarba de Mures", dedicata memoriei veteranilor de razboi cazuti la datorie pe campurile de lupta din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Invitat special la acest eveniment, care va impartasi celor prezenti din amintirile si experientele sale din perioada razboiului, este col. retr. Niculae Marinescu, in varsta de 95 de ani, nascut la data de 23 iulie

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Zece tineri sibieni vor invata sa gateasca alaturi de chef Adi Hadean

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:41

Zece tineri sibieni vor invata sa gateasca alaturi de chef Adi HadeanCursurile incep in octombrie, iar proiectul este deschis tinerilor absolventi de liceu, cu varsta cuprinsa intre 18 - 21 de ani, fara venituri si care provin din familii al caror venit cumulat nu depaseste 800 lei net/ membru de familie.

scoala de Bucatari este un proiect al Asociatiei "Adi Hadean" care isi propune sa ofere sansa unor tineri pasionati de gastronomie, aflati la inceput de drum, sa dobandeasca cunostinte teoretice, dar si practice care sa-i ajute sa se angajeze cu succes in

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Iohannis despre echipamentul contrafacut de la JO: "E incalificabil, responsabilii sunt de toata jena"

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:40

Iohannis despre echipamentul contrafacut de la JO: "E incalificabil, responsabilii sunt de toata jena""Cum se poate comenta asa ceva? Nu este revoltator ca acesti sportivi care majoritatea dintre ei au ajuns sa aiba performanta fiindca ei au lucrat, familia a finantat, sa-si bata cineva joc de ei pana si cu echipamentul? E incalificabil, daca vrem sa fim cinstiti. Nici nu mi-am imaginat ca se poate intampla asa ceva. Responsabilii sunt de toata jena", a afirmat presedintele, la ceremonia de decorare a sportivilor medaliati.

Intrebat despre tragerea la raspundere a celor responsabili,

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Vineri se trag la sorti judecatorii pentru Biroul Electoral Sibiu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:36

In conformitate cu dispozitiile art. 13, alin. 2, din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu modificarile si completarile ulterioare, conform Calendarului actiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016, stabilit prin HG nr. 635/2016, Tribunalul Sibiu aduce la cunostinta publicului urmatoarele:

La data de 30 septembrie

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Biblioteca ASTRA informeaza: 29 septembrie, repere in timp

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:33

Biblioteca ASTRA informeaza: 29 septembrie, repere in timp*1571 - CARAVAGGIO, Michelangelo Merisi (zis si Giambelino) (n. 1571 - d. 18 iul. 1610, Porto Ercole) - 445 de ani de la nastere: pictor italian, unul dintre cei mai mari inovatori din istoria picturii, conceptia sa artistica influentand pictura europeana din secolul al XVII-lea. Tehnica de clarobscur bazata pe contraste violente de lumina si umbra ("Moartea Fecioarei", "Bacchus adolescent", "Cina la Emmaus", "Jucatorii de carti") (Minerva, p. 268).

*1846 - COMSA, Dimitrie (n. 29 sept. 1846,

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Poetul Mircea Dinescu, gazda Festivalului International "Romaii Poesia" din Piata Mica

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:31

Poetul Mircea Dinescu, gazda Festivalului International "Romaii Poesia" din Piata Mica"Proiectul are ca principal scop recunoasterea si valorizarea vietii romilor, pornind de la autenticul lumii pline de vraja si mister al poeziei, muzicii si dansului, in lupta de emancipare pentru crearea unor punti de cunoastere, legand poduri peste timp de dezvaluire si incredere pentru consolidarea relatiilor de buna intelegere cu

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Tarif unic pentru apa potabila din comunele Pauca si Rasinari

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:30

Tarif unic pentru apa potabila din comunele Pauca si RasinariAsociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Asociatia de Apa Sibiu" a aprobat aplicarea, de la 1 octombrie 2016, a tarifului unic practicat de SC "Apa-Canal" SA Sibiu in intreaga arie de operare si pentru comunele Pauca si Rasinari. Astfel, pretul apei potabile va fi de 3,36 lei / mc (3,08 lei fara TVA), iar cel al canalizarii de 2,56 lei / mc (2,13 lei fara TVA).

Noile tarife se vor regasi in facturile emise de SC "Apa-Canal" SA Sibiu in luna noiembrie, care vor contine

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Comemorare - "100 de ani de la batalia de la Cacova"

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:29

Locuitorii din satul Fantanele sunt invitati sa participe la "Comemorarea celor 100 de ani de la batalia de la Cacova - 1916". Evenimentul va avea loc vineri, 30 septembrie, de la ora 11.

In cadrul manifestarii se va vorbi despre

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Congres National Anual de Reabilitare Medicala, la Sibiu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 14:25

Congres National Anual de Reabilitare Medicala, la SibiuIn perioada 28 septembrie-1 octombrie 2016 se desfasoara la Sibiu, Hotel Ramada, cel de-al 39-lea Congres National Anual de Reabilitare Medicala cu participare internationala, avand ca motto "De la traditii la modernitate si de la vorbe la fapte". La eveniment participa si medicii cu specialitatea reabilitare medicala din cadrul sectiilor clinice de Reabilitare Medicala I si II ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Manifestarea stiintifica este organizata de Societatea Romana de

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Sambata se trag la sorti judecatorii pentru Biroul Electoral Sibiu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 14:05

Sambata se trag la sorti judecatorii pentru Biroul Electoral SibiuIn conformitate cu dispozitiile art. 13, alin. 2, din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu modificarile si completarile ulterioare, conform Calendarului actiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016, stabilit prin HG nr. 635/2016, Tribunalul Sibiu aduce la cunostinta publicului urmatoarele:

La data de 30 septembrie

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Vineri se trag la sorti judecatorii pentru Biroul Electoral Sibiu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 14:05

Vineri se trag la sorti judecatorii pentru Biroul Electoral SibiuIn conformitate cu dispozitiile art. 13, alin. 2, din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu modificarile si completarile ulterioare, conform Calendarului actiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016, stabilit prin HG nr. 635/2016, Tribunalul Sibiu aduce la cunostinta publicului urmatoarele:

La data de 30 septembrie

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Muzeografii, pictorii si fotografii de la "Brukenthal" si-au facut grup de arta contemporana

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 12:00

Muzeografii, pictorii si fotografii de la "Brukenthal" si-au facut grup de arta contemporanaPotrivit membrilor, Grupul "Brukenthal von Studio" propune intoarcerea la romantismul atmosferei de atelier, la produsul artistic decorativ, la obiectul de arta ce poate fi luat acasa, colectionat si transmis din generatie in generatie.

De la restauratori si muzeografi, la pictori si fotografi

Membrii sunt oameni de muzeu si, totodata, pictori, fotografi, sculptori si curatori.

"Artisti de timpul liber? Da, dar cu activitate creativa nenormata si o legitimare speciala - cunoasterea directa a

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, la DNA Ploiesti in calitate de suspect

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 09:37

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, la DNA Ploiesti in calitate de suspectCopresedintele PNL, Vasile Blaga, a venit miercuri dimineata la ora 10 la DNA Ploiesti, unde este chemat pentru a fi audiat iin calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Potrivit acestora, ar fi vorba de luare de mita la acordarea unui contract. Hotnews scrie ca fapta s-ar fi petrecut intre 2009 si 2012, dar nu e clar deocamdata in ce calitate.

Vasile Blaga a mai fost citat la DNA, dar in calitate de martor. Ultima data a fost audiat pe 19

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Elevi de la Scoala nr. 1, voluntari la "Let's do it, Romania!"

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 23:01

Elevi de la Scoala nr. 1, voluntari la "Let's do it, Romania!""Sa-i invatam pe copiii nostri ca Pamantul este mama noastra si tot ce i se intampla Pamantului ni se intampla si noua si se intampla tuturor copiilor", este motto-ul dupa care s-au ghidat profesorii Scolii Gimnaziale nr. 1 Sibiu. "Pornind de la aceste cuvinte, am considerat ca de la cea mai frageda varsta, copiii trebuie sensibilizati sa vina o clipa in mijlocul naturii, sa-i simta pulsul si vibratia, sa-i asculte soaptele de fericire

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Prim-solistul Kremlin Ballet Rusia danseaza din septembrie la Teatrul de Balet Sibiu

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 23:00

Prim-solistul Kremlin Ballet Rusia danseaza din septembrie la Teatrul de Balet Sibiu"Teatrul de Balet Sibiu s-a pozitionat in ultimii ani ca principala scena de lansare a tinerelor generatii de dansatori. Multi dintre dansatorii care si-au facut debutul la Teatrul de Balet Sibiu danseaza astazi pe scene importante din intreaga lume, iar acest fapt ne bucura foarte mult. Credem foarte mult in noile generatii, credem ca toti tinerii dansatori au un potential urias si incurajam in permanenta pe fiecare dintre dansatorii nostri sa isi depaseasca limitele. Surpriza absoluta pe care

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Tribuna Sibiu ]

"Ctitorii sibiene ale Asociatiunii ASTRA", prezentate joi

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:59

"Ctitorii sibiene ale Asociatiunii ASTRA", prezentate joiIn deschiderea evenimentului va lua cuvantul prof. univ. dr. Dumitru Acu, presedintele Asociatiunii ASTRA.

Sesiunea de comunicari cuprinde teme ca: "Biblioteca Centrala a Asociatiunii - activitati specifice de la infiintare si pana in anul 1950", sustinuta de dr. Silviu Bors, directorul BJ ASTRA Sibiu, "Muzeul Asociatiunii. Reprezentarea identitatii prin obiect", de dr. Ovidiu Baron, de la Muzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA Sibiu, "Scoala civila superioara de fete cu internat, Ctitoria

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Artisti din 40 de tari participa la Salonul de Arta Fotografica de la Sibiu

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:59

Artisti din 40 de tari participa la Salonul de Arta Fotografica de la SibiuTimp de o luna, intre 2 si 30 octombrie, iubitorii de fotografie pot vedea ultimele creatii fotografice care vor amplifica pasiunea pentru fotografie prin diversitatea de necontestat a acestora. Sectiunea libera este plina de imagini care de care mai talentate, de la portrete minutios elaborate, la imagini care surprind aspecte din viata salbatica a animalelor, peisaje, la fotografii tip reportaj, imagini clasice si reflexii ale realitatii crude sau fericite, fotografii care spun adevarul si

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Cel mai bun thriler romanesc al anului, "Caini", ruleaza toata saptamana la Cinema Arta

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:56

Cel mai bun thriler romanesc al anului, "Caini", ruleaza toata saptamana la Cinema ArtaPremiat la Cannes si la TIFF (Trofeul Transilvania), "Caini" s-a bucurat de sali arhipline la toate proiectiile de pana acum, in festivaluri si in avanpremiere.

Spectatorii ii vor revedea pe marele ecran pe cativa dintre cei mai apreciati actori romani: Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu, alaturi de Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Cascaval, Constantin Cojocaru, Emilian Oprea, Catalin Paraschiv, Andrei Ciopec. Actiunea este plasata in apropierea granitei cu Ucraina. Roman, un tanar

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Biblioteca ASTRA informeaza: 28 septembrie, repere in timp

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:55

Biblioteca ASTRA informeaza: 28 septembrie, repere in timp28 septembrie

*1841 - CLEMENCEAU, Georges (n. 28 sept. 1841 - d. 24 nov. 1929) - 175 de ani de la nastere: om politic francez, prim-ministru al Frantei (1906-1909) si (1917 - 1920), membru al Academiei Franceze din 1918. Presedinte al Conferintei de Pace de la Paris (1919-1920), unul dintre autorii Tratatului de Pace de la Versailles (1919) (Minerva, p. 314).

*1861 - CARADJA, Aristide (n. 1861, Dresda - d. 29 mai 1955, Bucuresti) - 155 de ani de la nastere: entomolog si jurist roman, membru

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Turisti germani, luati cu SMURD-ul de la Hilton. Managerul spune ca nu la hotel au fost probleme

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:34

Turisti germani, luati cu SMURD-ul de la Hilton. Managerul spune ca nu la hotel au fost problemeSase persoane au fost luate cu ambulante SMURD de la Hotelul Hilton, in timpul noptii de marti spre miercuri, dupa ce au acuzat probleme medicale. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Decebal Todarita, cei sase pacienti aveau varste cuprinse 26 si 48 de ani si au fost diagnosticati cu toxiinfectie alimentara. "La Unitatea de Primiri Urgente au fost adusi sase pacienti, toti cetateni straini, din Germania, cu varste intre 26 si 48 de ani. In urma

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Tribuna Sibiu ]

CSU Sibiu - Dinamo Bucuresti, in Cupa Romaniei: Sibienii, oaspeti in... sala Transilvania

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 21:49

CSU Sibiu - Dinamo Bucuresti, in Cupa Romaniei: Sibienii, oaspeti in... sala TransilvaniaBaschetbalistii sibieni revin pe propriul teren pentru primul meci din confruntarea cu Dinamo, in Cupa Romaniei. Revin pe teren propriu e un fel de a spune, pentru ca "galben-albastrii" s-au vazut nevoiti sa se pregateasca mai mult in sala de jocuri a Clubului Sportiv Scolar. Lipsa antrenamentelor in "Transilvania" - considera antrenorul Dan Fleseriu - este in masura sa dauneze echipei. "Urmeaza "dubla" cu Dinamo din Cupa Romaniei. Ne asteptam la doua jocuri echilibrate, dar sa ne aduca o

Sport / stiri Sport11 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Proiect la Medias pentru informarea romanilor care muncesc in Italia

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 16:02

Proiect la Medias pentru informarea romanilor care muncesc in ItaliaBiblioteca Municipala "Stephan Ludwig Roth" Medias a gazduit luni dupa amiaza lansarea unui proiect destinat informarii persoanelor care doresc sa munceasca in Italia. Proiectul face parte din cadrul Serviciului Fii informat, cunoaste-ti drepturile in Italia si isi informarea cetatenilor romani interesati de munca in Italia. Proiectul este rodul un parteneriat cu Institutul National Confederal de Asistenta din cadrul CGIL - Confederatia Generala Italiana a Lucratorilor - cea mai mare

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Politistii rutieri din Medias, cu ochii pe taximetristi si pietoni

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 16:01

Politistii rutieri din Medias, cu ochii pe taximetristi si pietoniPolitistii rutieri din Medias anunta actiuni importante pe parcursul acestor zile. Astfel, lucratorii de la Circulatie vor desfasura activitati pe linia respectarii normelor privind acordarea prioritatii de trecere la pietoni, insa vor verifica si felul in care pietonii respecta normele de deplasare pe drumurile publice. De asemenea, si taximetristii

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Ana Dumitrescu povesteste despre trairile din spatele aparatului de fotografiat

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 12:30

Ana Dumitrescu povesteste despre trairile din spatele aparatului de fotografiatAna Dumitrescu, fotograf si realizator de film documentar, va povesti joi, 29 septembrie, ora 19, la Casa Franceza, despre trairile din spatele aparatului de fotografiat, despre magia culorilor, dorinte, tristeti si sperantele ce se regasesc in fiecare dintre noi.

Aceasta este

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Tribuna Sibiu ]

Protest spontan al postasilor: clientul sta la ghiseu si se uita la noi cat de inapoiati suntem

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 12:24

Protest spontan al postasilor: clientul sta la ghiseu si se uita la noi cat de inapoiati suntemFactorii postali si functionarii oficiilor postale din Sibiu au declansat marti un protest spontan cerand marirea salariilor, dotarea oficilor postale cu tehnica de calcul si scaderea varstei de pensionare pentru munca in conditii deosebite.

In urma protestului din luna mai, de la Bucuresti, au fost formulate mai multe revendicari, din care doar una singura s-a rezolvat, aceea care da posibilitatea ca atunci cand postasul este in concediu de odihna sa poata fi angajat altcineva in locul lui.

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Tribuna Sibiu ]

In 24 de unitati de invatamant din judet se face "Scoala dupa scoala"

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 22:45

In 24 de unitati de invatamant din judet se face "Scoala dupa scoala""Mentionam ca toate proiectele SDS depuse la ISJ Sibiu au primit avizul Consiliului de Administratie. ISJ Sibiu nu a interzis/nu interzice derularea programelor de tip SDS in unitatile de invatamant", se arata intr-un comunicat de presa transmis de ISJ Sibiu. Potrivit aceluiasi document, ISJ Sibiu gestioneaza exclusiv componenta educationala a programelor SDS, incurajeaza derularea acestor programe si asigura consilierea unitatilor de invatamant pentru derularea SDS, cu respectarea legislatiei

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Tribuna Sibiu ]

In 24 de unitati de invatamant din judet se face "Scoala dupa scoala"

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 22:45

In 24 de unitati de invatamant din judet se face "Scoala dupa scoala""Mentionam ca toate proiectele SDS depuse la ISJ Sibiu au primit avizul Consiliului de Administratie. ISJ Sibiu nu a interzis/nu interzice derularea programelor de tip SDS in unitatile de invatamant", se arata intr-un comunicat de presa transmis de ISJ Sibiu. Potrivit aceluiasi document, ISJ Sibiu gestioneaza exclusiv componenta educationala a programelor SDS, incurajeaza derularea acestor programe si asigura consilierea unitatilor de invatamant pentru derularea SDS, cu respectarea legislatiei

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Tribuna Sibiu ]

800 de kilograme de ciocolata pentru 1.000 de copii, donatie de la Crucea Rosie

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 22:43

800 de kilograme de ciocolata pentru 1.000 de copii, donatie de la Crucea RosieCrucea Rosie Filiala Sibiu va distribui pe parcursul acestei saptamani aproximativ 800 de kg de ciocolata primita ca donatie de la unul dintre prietenii Crucii Rosii.

Voluntarii au facut pungi cu ciocolata care vor ajunge la peste 1.000 de copii sibieni. Distributia se va realiza pe parcursul intregii saptamani catre unitati de invatamant unde sunt multi copii din familii nevoiase precum si la cateva centre de plasament din judet, dar si la centrele de zi care functioneaza in doua parohi

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Tribuna Sibiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
VIDEO - Cum arata autostrada inchisa intre Saliste si Cunta cu cinci zile inainte de redeschidere. Crezi ca o sa fie gata?
Noi imagini video cu segmentul de autostrada unde CNADNR face reparatii intre Sibiu si Orastie, au ...
Cel mai fain cuplu de bloggeri din Sibiu s-a destramat dupa 16 ani de relatie. Au facut anuntul pe Facebook
Tudor Popa si Diana Ribana au postat sambata seara in acelasi timp pe conturile lor de Facebook cate ...
Pozitia Hilton Sibiu in cazul turistilor intoxicati si ajunsi la urgenta spitalului judetean
Conducerea hotelului Hilton din Sibiu a transmis un punct de vedere oficial vizavi de situatia ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor