Mircea Tiberian: "Ma bucur foarte mult ca dupa 40 de ani pot sa cant in sala Filarmonicii din Sibiu , pe pianul cel mai bun, cu niste muzicieni cu care chiar imi place sa cant"

Vineri, 01 August 2014, ora 16:37
166 citiri
Degajat, amuzat, cu simtul umorului si cu modestie. Asa s-a prezentat Mircea Tiberian in fata unei foarte mici parti a sibienilor, cu cateva ore inaintea concertului pe care il desfasoara la Sibiu.

Omul de jazz, pianistul, profesorul si compozitorul Mircea Tiberian, se intoarce in aceasta seara in orasul natal pentru a sarbatori alaturi de sibieni, in cadrul sectiunii "Celebrates" a Festivalului "ICon Arts", 40 de ani de cariera muzicala. Alaturi de el, pe scena Salii Thalia, de la ora 19, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.