10 lucruri pe care nu le stii despre mintea ta. Antrenorul Mintii: "Cei 10% folositi de creier este un mit, putem folosi toate functiile lui"

Sursa: SibiuNews
Luni, 11 Aprilie 2016, ora 09:29
206 citiri
Cu toate ca am avansat tehnologic foarte mult in ultimele decenii, inca stim foarte putine lucruri despre mintea noastra, despre cum o putem folosi la parametri mai inalti si despre cum acest "super-computer" are nevoie de comenzi si antrenament zilnic pentru a pune viata in miscare.
Psihologul Alexandru Plesea, cunoscut opiniei publice drept "Antrenorul Mintii", considera ca mintea noastra este cel mai avansat element care ne defineste, iar cu cat vom intelege mai multe despre ea, cu atat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.