14 infractiuni constatate, 42 permise de conducere suspendate si 490 de sanctiuni aplicate in acest weekend de politistii rutieri

Sursa: SibiuNews
Luni, 12 Mai 2014, ora 11:24
262 citiri
In perioada 9 - 11 mai, in cadrul activitatilor desfasurate de politistii rutieri in vederea prevenirii accidentelor si sanctionarii abaterilor la regimul rutier au fost constatate 14 infractiuni la regimul rutier.

"Spre exemplu, in dupa-masa zilei de ieri, in jurul orei 18.30, in localitatea Ocna Sibiului politistii rutieri au oprit pentru control in trafic un conducator auto.

In urma verificarilor efectuate politistii au constatat faptul ca barbatul care conducea autoturismul (C. G., in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.