24 de pasi ca sa devii roman, pe un site strain. "Sa va plangeti constat de faptul ca Romania este cea mai rea tara. Dar, de 1 Decembrie, sarbatoriti ca nebunii"

Sursa: Adevarul
Marti, 26 Mai 2015, ora 14:39
345 citiri
Paula Veselovschi publica pe portalul www.matadornetwork.com 24 de sfaturi pentru strainii care ajung in tara noastra si vor sa se simta "de-ai casei". 1. Atarna cel putin trei cruciulite de oglinda retrovizoare a masinii sau, si mai bine, lipeste-le de parbriz. Nu conteaza ca esti un sofer de-a dreptul nesabuit, cruciulitele iti vor garanta ca vei ajunge acasa in siguranta. 2. Invata cel putin trei bancuri despre fiecare din regiunile Romaniei. Vei invata astfel cateva adevaruri "de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.