Actualizare. Energosib-ul fuzioneaza cu Urbana. "Nu exista nici cel mai mic risc de intrerupere a apei calde si caldurii"

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 13:11
195 citiri
Cu pierderi de peste jumatate de milion de lei (aproape jumatate din cifra de afaceri) la finele anului trecut, cu pierderi de 40% pe retelele de apa calda menajera, cu o productie de energie termica "total ineficienta" si fara a avea licenta de furnizare a caldurii de mai bine de un an, Energosib va fi desfiintata.

Energosib SRL este o societate comerciala detinuta in totalitate de Consiliul Local Sibiu, al carei obiect este furnizarea caldurii si a apei calde in cartierul Hipodrom pentru 782 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.