Administratia locala Selimbar a infiintat o societate de gospodarire comunala. Primarul sustine ca era nevoie de asa ceva!

Sursa: SibiuNews
Duminica, 20 Mai 2018, ora 20:58
150 citiri
Consiliul Local Selimbar anunta ca a aprobat la ultima sedinta infiintarea societatii SC Sopa Selimbar SRL, cu unic asociat Unitatea Administrativ Teritoriala Selimbar. "Prin infiintarea societatii se urmareste ca aceasta sa asigure imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor, promovarea calitatii si eficientei activitatii, dezvoltarea durabila a serviciilor, precum si protectia mediului inconjurator", a explicat primarul Marius Grecu, in expunerea de motive privind necesitatea initierii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.