AEsI MAI VAZUT ATAEsIA EURO LA UN LOC? Peste 1 milion de euro dar si comprimate de ecstasy confiscate de politisti in urma perchezitiilor de ieri! VIDEO!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 27 Mai 2016, ora 16:44
81 citiri
Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Sibiu au ridicat 1.000.000 de euro si 180.000 de lei, in urma celor 25 de perchezitii efectuate ieri (26 mai), la membrii unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala si inselaciune. 7 persoane au fost retinute.
La data de 26 mai a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu si procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Sibiu au efectuat 25 de perchezitii domiciliare in judetele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.