AEsI VAZUT ACEST MINOR? Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea lui sunt rugate sa sune la 112!!!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 13:26
45 citiri
Politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu cauta un minor de 17 ani despre care se stie doar ca a plecat de la domiciliul sau intr-o directie necunoscuta. La data de 9 octombrie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Politie al Jud. Sibiu despre faptul ca fiul sau minor, RUJA JOLAN, in varsta de 17 ani, a plecat de la domiciliul sau din localitatea Altana intr-o directie necunoscuta, fara a mai reveni. Semnalmente : inaltime-1,62 m; greutate 50-60 kg, par negru, fir drept, tuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.