AFACERI ILEGALE CU EsIGARI, OI SI... ACTE FALSE! Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, dar au toate sansele sa petreaca mult mai mult dupa gratii!

Sursa: SibiuNews
Joi, 27 Aprilie 2017, ora 13:01
126 citiri
Doi barbati au fost retinuti de politistii de la investigarea criminalitatii economice sub suspiciunea savarsirii infractiunilor de contrabanda, fals intelectual si uz de fals.
Cei doi sunt din judetul Sibiu si au fost retinuti de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sibiu, fiind cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, instigare la fals intelectual si uz de fals, respectiv savarsirea infractiunii de fals intelectual.
In fapt, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.