Agentii economici din Sibiu sunt scutiti de plata taxei de salubrizare

   

Primaria Sibiu ia o noua masura de suport pentru agentii economici locali. Acestia sunt scutiti de la plata taxei speciale pentru salubrizare. "Economia locala este afectata de aceasta criza pe care o traversam cu totii. Pentru ca suntem constienti ca mediul de afaceri este partenerul nostru in dezvoltarea orasului, cautam continuu posibilitatile legale de a-i sprijini pentru a trece mai usor peste dificultati.Daca te intereseaza
Varstnicii din Sibiu ajutati de Primarie sa se aprovizioneze...
mart. 23, 2020
Primaria Sibiu intervine cu cinci utilaje de deszapezire...
mart. 23, 2020
O noua masura pentru a sprijini agentii economici vizeaza scutirea de la plata taxei speciale de salubrizare. Voi propune Consiliului Local Sibiu scutirea de la plata acestei taxe pentru utilizatorii non-casnici care si-au intrerupt total activitatea in perioada starii de urgenta. Pentru a beneficia de scutire, agentii economici vor transmite catre Directia Fiscala, pe adresa: itpj@sibiu.ro, exclusiv in format electronic, documentele prevazute in proiectul de hotarare care va fi afisat pe site-ul institutiei de joi, 26 martie, la sectiunea Consiliul Local/ Proiecte de hotarari supuse aprobarii.
Agentilor economici care si-au redus activitatea si care produc astfel mai putine deseuri, le reamintesc ca au posibilitatea sa depuna o declaratie rectificativa, tot in format electronic, rezultand astfel o scadere a taxei de salubrizare.
In cazul agentilor economici care au platit in avans taxa de salubrizare si solicita aceasta scutire, se va efectua regularizarea, sumele platite pentru aceasta perioada fiind considerate avans pentru urmatoarele perioade neachitate", spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 15:35
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor