Ajutor pentru varstnicii din Sibiu - Sfaturi gratis de la medici printr-o aplicatie

   

Peste 80 de medici din Romania din 26 de specialitati vin in ajutorul persoanelor de peste 50 de ani. Prin intermediul unei aplicatii, acestea pot evita iesirile din casa si pot intra in contact, online, cu doctorii. Sfaturile date de medici sunt gratuite. Persoanele cu varste de peste 50 de ani au acces gratuit la aplicatia "Medic Chat". In acest mod, parintii si bunicii nostri pot evita deplasarile la medic, care nu sunt urgente, si pot apela la sfaturile oferite online."Stam acasa si ramanem sanatosi. Poate aveti si voi un parinte sau un bunic care spune ca izolarea ca izolarea, dar el vrea sa mearga la doctor, ca problemele de sanatate nu i-au disparut peste noapte. Pentru multi, sfatul unui doctor online poate insemna un drum in minus, un risc evitat.
Noi am decis sa oferim acces gratuit la Medic Chat persoanelor de peste 50 de ani. Pot intreba un doctor online, cu usurinta, fara sa se deplaseze! Avem peste 80 de medici din 26 de specialitati", se arata intr-o postare publicata pe pagina de Facebook Madic Chat.
Gratuitatea poate fi accesata pe www.medic.chat prin codul IZOLARE50. Este valabila pana la 6 aprilie, pentru intrebari adresate de catre sau pentru persoanele de peste 50 de ani. Serviciul nu este pentru cazuri de urgenta si u se pot elibera retete online.
Joi, 26 Martie 2020, ora 13:56
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor