Amenzi usturatoare pentru sibienii care n-au stat in izolare - Politistii si jandarmii fac controale in tot judetul

   

Cinci sibieni au fost amendati pentru ca nu au respectat masura izolarii la domiciliu. Politistii si jandarmii fac controale si la societatile obligate sa isi suspende activitatea. Miercuri, in judetul Sibiu, Directia de Sanatate Publica, monitorizeaza 2877 persoane izolate si 134 persoane in carantina. 8 persoane au iesit din carantina.Daca te intereseaza
VIDEO: Romania intra in carantina - Recomandarile...
mart. 24, 2020
FOTO: Politia a dat cincisprezece amenzi la Sibiu celor care...
mart. 24, 2020
Misiuni de prevenire a raspandirii COVID -19 In ultimele 24 de ore, 151 de politisti din cadrul I.P.J. Sibiu, sprijiniti de aproximativ 110 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu si al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, au desfasurat 333 de misiuni specifice in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID - 19.
S-a verificat modul de respectare a masurii de izolare in cazul a 307 de persoane si 4 societati comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activitatii. Ca urmare a verificarilor efectuate, 5 persoane au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare totala de 24.000 de lei din cauza nerespectarea masurii izolarii.
Jandarmii sibieni alaturi de jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov executa misiuni de ordine publica in proximitatea zonei de carantina si in zonele unde se afla persoane izolate la domiciliu. De asemenea, jandarmii se afla in misiuni de ordine publica pe raza municipiului Sibiu, dar si in misiunea de paza si protectie a obiectivelor din competenta.
Unde putem suna pentru informatii In cadrul Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei sunt operationalizate doua numere de telefon: 0269-211254 si 0269-216103 si o adresa de mail (cjcci@isusibiu.ro), la care cetatenii judetului Sibiu pot obtine informatii referitoare la modul de comportare in vederea prevenirii raspandirii virusului, iar de la nivelul centrului, se tine permanent legatura cu persoanele pentru care s-a dispus carantina sau izolarea la domiciliu.
In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 26 apeluri pe cele doua numere de telefon puse la dispozitia cetatenilor. Numarul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgenta.
Pompierii sibieni raman la datorie Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru" al judetului Sibiu raman mobilizati pentru gestionarea operativa a tuturor situatiilor de urgenta si acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate in dificultate. Doar in ultimele 24 de ore s-a intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui numar de peste 35 de cazuri de natura medicala.
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 13:44
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor