ANALIZA STARII DE SANATATE A POPULAEsIEI IN JUDEEsUL SIBIU. Durata medie de viata, peste 76 de ani! Suntem pe pozitia 8 din 42 la MORTALITATE INFANTILA (nou-nascuti sub 1 an)

Sursa: SibiuNews
Marti, 14 Februarie 2017, ora 12:40
120 citiri
Rata scazuta a tuberculozei, valoarea sporului natural si mortalitatea redusa sunt indicatorii la care judetul Sibiu inregistreaza cele mai bune rezultate din tara, potrivit statisticilor realizate de specialistii Directiei de Sanatate Publica Sibiu. De asemenea, natalitatea si fertilitatea in judetul Sibiu se mentin la cote ridicate, inregistrandu-se valori semnificativ mai mari decat media nationala. Potrivit studiului, cele mai frecvente afectiuni din judetul Sibiu sunt hipertensiunea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.