Angajati la o societate din Sibiu, doi barbati au crezut ca au dat de "closca cu puii de aur". GHINION: A dat Politia de ei si au ajuns dupa gratii!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 16:37
129 citiri
In cursul zilei de 19 aprilie a.c., politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Sibiu au efectuat 6 perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Fofeldea, Nocrich si Talmaciu cu scopul identificarii unor bunuri provenite din furt, precum si a persoanelor suspecte de comiterea infractiunii de furt. Cu aceasta ocazie, au fost identificati si prinsi doi barbati cu varsta de 18, respectiv 27 de ani, domiciliati in Talmaciu, respectiv Fofeldea. In urma cercetarilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.