ANSAMBLUL "CUNUNA" AL CASEI DE CULTURA "ILARION COCISIU", Agnita, judetul Sibiu, pe scena la FESTIVALUL "TRADITIILE VERII"

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 12:29
212 citiri
CUNUNA este un ansamblub un pastrator al vechilor traditii, cu o activitate neintrerupta de peste jumatate de secol. Artistii valorifica folclorul din Sudul Transilvaniei (Esara Fagarasului, Marginimea Sibiului, Valea Tarnavelor si Podisul Hartibaciului) cu daruire, cu suflet, cu taina pasilor mosteniti din batrani.
Ansamblul "Cununa" cuprinde peste 120 de copii si tineri cu varsta intre 6 si 20 de ani. Cu pasiune, talent, dargoste si mestesug, munca acestor copii si tineri se ridica la cote de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.