Asistenta din Sibiu, alungata de vecinii de bloc ca "rasplata" ca are grija de bolnavii infectati cu noul coronavirus. "Sunt dezamagita de societatea in care traiesc"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Aprilie 2020, ora 18:40
27 citiri
O asistenta angajata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Sibiu este hartuita si alungata de vecinii de bloc din localitatea sibiana Loamnes. Oamenii cred ca femeia le poate transmite SARS-CoV-2 si o preseaza sa se mute din zona. Fiica asistentei a facut cunoscuta situatia. Un nou caz revoltator are loc la Loamnes, o comuna din judetul Sibiu, unde o asistenta medicala este hartuita de vecini, la fel cum s-a intamplat zilele trecute la Galati.

Oamenii se tem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.