ASTA E STIREA ANULUI! CE NOAPTE, CE... CIFRE!!! NOAPTEA care a facut... diferenta in Muzeul ASTRA! RECORD: Peste 47.000 de vizitatori la un SINGUR EVENIMENT!

Sursa: SibiuNews
Luni, 22 Mai 2017, ora 17:55
85 citiri
Stiti matematica, nu-i asa? Stiti ce inseamna sa ai la UN SIGUR EVENIMENT atatia participanti?! Inseamna sete de cultura, inseamna noblete, inseamna dorinta de cunoastere, DRAGOSTE. Sentimentul cu care sibienii si turistii de pretutindeni imbratiseaza un MUZEU si... apartenenta aceea la samanta unui neam!!!Ei bine, 47.077 vizitatori din tara si din strainatate (n.r. Ca sa realizati cat de mult inseamna aceasta cifra, ganditi-va ca orasul AVRIG, de exemplu, are putin peste... 14.000 de locuitori, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.