ATENEsIE LA MODUL DE UTILIZARE A APEI DIN FANTANI, PUEsURI SAU REVERVOARE! NERESPECTAREA INTERDICEsIILOR POATE ATRAGE DOSARUL PENAL!

Sursa: SibiuNews
Luni, 24 Octombrie 2016, ora 11:00
65 citiri
SC APA CANAL SA Sibiu aduce la cunostinta tuturor abonatilor sai care detin o sursa proprie de apa (fantana, put, izvor, rezervor pentru apa de ploaie etc) dotata cu o instalatie de pompare, ca le este interzisa cu desavarsire conectarea acesteia si la reteaua interioara de apa, alimentata din reteaua publica. Orice interferenta intre apa din sursa proprie si cea din reteaua publica poate avea consecinte grave asupra starii de sanatate a populatiei si se sanctioneaza conform Codului Penal art. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.