Atentie la articolele pirotehnice: folosirea necorespunzatoare a petardelor se pedepseste cu pana la un an de inchisoare!

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 12:44
63 citiri
In 17 decembrie politistii din sistemul de ordine si siguranta publica al municipiului Sibiu au observat patru tineri ce pareau ca se cearta. Politistii sibieni au intervenit in discutiile tinerilor, stabilind faptul ca unul dintre ei detine o cutie de petarde, una dintre acestea fiind folosita de acesta in strada.
"Cei patru tineri au varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani si sunt domiciliati in municipiul Sibiu si localitatile Turnu Rosu si Vestem. Tanarul asupra caruia a fost gasita cutia cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.