AUR electoral prin SMS si scrisori

   

Regele romilor Florin Cioaba a trimis 100.000 de scrisori electorale, in timp ce fiul sau, Dorin Cioaba, a expediat in aceasta campanie peste 10.000 de SMS-uri in care amandoi cer sa fie votati pentru posturile de consilieri, promitand in schimb AUR alegatorilor, acest cuvant simbolizand initialele partidului Alianta pentru Unitatea Romilor.

"Eu am trimis alegatorilor din Sibiu 100.000 de scrisori in care le explic oamenilor ca este bine sa ma aleaga consilier judetean. Sloganul este "Pentru un viitor prosper, Cioaba consilier ".

Cred ca este timpul unei schimbari si dupa cum stiti eu am mai facut parte din Consiliul Judetean (CJ) Sibiu ", a precizat, pentru ROMPRES, regele Cioaba, candidat AUR pentru CJ Sibiu.

Acesta este de acord cu metoda moderna a fiului sau, Dorin, care isi face campanie expediind SMS-uri pe mobilele sibienilor, cu speranta ca va fi votat pentru Consiliul Local Sibiu.

"Ai vrea ca: romii sa fie civilizati? copiii lor sa fie educati? ei sa fie integrati? atunci voteaza pentru Consiliul Local pozitia 12, Dorin Cioaba! Va multumim!", acesta este SMS-ul expediat de Dorin Cioaba. In toate afisele lui Dorin Cioaba, promisiunea este "AUR pentru sibieni ", ceea ce atrage privirile tuturor trecatorilor.

Legat de SMS-urile electorale, judecatorul Ilie Verza, din partea BEJ Sibiu, a precizat joi, pentru ROMPRES, ca "acestea sunt legale, despre ele nu exista nicio prevedere explicita in vreo lege care sa le interzica".
Vineri, 30 Mai 2008, ora 13:28
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
FOTO: Cine sunt sibienii morti in accidentul de la Hosman - Doi dintre ei erau frati
Curg rauri de lacrimi intr-o familie din Ilimbav, iar intreaga comunitate este paralizata de durere. ...
Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programata pentru a doua jumatate a anului 2020
Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu - Supernova ar urma sa fie deschis in a doua ...
Povestea italianului internat in spitalul din Sibiu de frica coronavirusului - Detalii noi despre caz
Un tanar italian, de 30 de ani, a sosit luni, pe Aeroportul International din Sibiu, cu avionul care ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor