AVEM SCOLI ALE GROAZEI! Un elev de clasa a III-a din judetul Arges s-a ales cu o bucata de FIER-BETON infipta in picior, dupa ce s-a jucat in curtea scolii!!!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 16:19
97 citiri
Miercuri dimineata, un elev din Merisani, judetul Arges a ajuns la spital dupa ce piciorul lui a ramas infipt intr-o bucata amenintatoare de FIER-BETON din curtea scolii, in timp ce se juca. Intr-un moment de neatentie, copilul s-a impiedicat, iar fierul-beton i-a strapuns incaltamintea si i s-a infipt zdravan in muchea talpii. Copilul a ramas prins in bucata de fier, urland de durere. Din fericire, o profesoarp la auzit imediat si a sunat la numarul unic de urgenta 112. in zadar a incercat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.