BAMBOO A TREZIT AUTORITAEsILE: AU REINCEPUT, BRUSC CONTROALELE! Peste 200.000 de lei, amenzi date intr-o singura noapte pentru nerespectarea regulilor pentru apararea impotriva incendiilor!!!

Sursa: SibiuNews
Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 12:32
79 citiri
In cursul noptii (21/22 ianuarie), pompierii militari alaturi de reprezentanti ai structurilor MAI, constituiti in echipe mixte, au derulat controale si verificari la imobilele in care se desfasoara activitati cu public numeros.
Potrivit unui comunicat oficiat al Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, au avut loc deja, 162 controale la operatori economici din categoria cluburi si discoteci, fiind aplicate 118 amenzi, in cuantum de 203.000 lei, pentru nerespectarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.