Barna, catre USR - "Vom avea o consultare cu demisia mea pe masa"

   

Dan Barna le-a transmis membrilor USR un mesaj prin care le cere sa vina la consultari pentru a stabili daca va ramane presedintele partidului."Dragi colegi,
Daca te intereseaza
Iohannis a castigat alegerile la Medias; Dancila...

Top 3 Sibiu: Iohannis, Barna si Dancila (rezultat...

Am avut o discutie de patru ore in CP informal. Am spus din nou ca imi asum rezultatul obtinut.
Catalin Drula a prezentat detaliat campania. Au fost voci diverse, unele suparate, altele de sustinere. Am simtit ca suntem o echipa. Am fost intrebat ce inseamna asumare. E ceea ce aveam in gand azi cand am declarat asta presei dar am vrut sa vorbesc intai cu organizatia.
Asumare pentru mine e sa revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Am decis sa cer o confirmare a increderii membrilor in perioada imediat urmatoare. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR.
Aceasta consultare e cu demisia mea pe masa. Vom decide impreuna, ca intotdeauna, ca un partid democratic daca si cum mergem mai departe.
Avem alegerile locale de pregatit, maratonul nostru pentru schimbarea Romaniei va continua oricum. Membrii USR vor decide daca eu sunt cel potrivit sa raman liderul acestei echipe sau raman doar un om din pluton si organizam iar alegeri si Congres", este mesajul transmis de Dan Barna pe grupurile interne de Facebook ale partidului, folosite pentru comunicare si decizii politice.
Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale, atat el cat si echipa de campanie, si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un vot intern, online, in care sa decida membrii partidului daca il mai vor sau nu in functie, chiar daca i s-a reprosat acest "tertip" pe care l-a facut si Liviu Dragnea, au declarat surse din partid pentru Digi24.ro.
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 18:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Calea Dumbravii va avea banda dedicata pentru transportul in comun
Primaria Sibiu a obtinut finantare in valoare de aproape 22 de milioane de lei pentru proiectul de ...
VIDEO FOTO Cel mai iubit librar din Sibiu este noul Ambasador onorific al orasului
Cel mai cunoscut librar al orasului, Maria Moga, a primit titulatura onorifica de Ambasador al ...
Se deschide cel mai cool magazin de mobila din Sibiu - Canapele super confortabile la preturi atractive
Canapeaua este punctul central al unui living. Trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte: sa fie ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor