Biblioteca Judeteana ASTRA si Biblioteca Avrig, la loc de cinste printre finalistii celei de a IV-a editii a Galei Industriei de Carte din Romania "Bun de Tipar"

Sursa: SibiuNews
Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 15:41
110 citiri
Cu initiative, cu cititori care sunt atrasi de lel ca un magnet, cu activitati menite sa atraga de la pruncii d eschioapa pana la bunici. Doua dintre bibliotecile sibiene sunt din nou, pe podiumul celor ami bune biblioteci din tara.
Astfel, istorica biblioteca ASTRA este nominalizata la categoriile "cea mai buna biblioteca", dar si in randul bibliotecilor cu cele mai bune campanii de marketing (in cazul acesta fiind vorba de proiectul "Bucurie. Viata. Poveste"). La randul sau, biblioteca din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.