Breaza, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Letonia... de la militarie la un master in "Istorie si traditii" (la Facultatea de Teologie Ortodoxa). Un parcurs care a dus la premiul Nobel!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 20 Februarie 2015, ora 11:21
204 citiri
In valtoarea cu "spume si clabuci"- dupa cum recunosc chiar unii dintre politicieni, care acuprins in ultima vreme societatea romaneasca, pare ca ne-am abrutizat, si ne dam in vant dupa orice "strategie" sau "show" politic si mediatic care, de fapt, ne schimonoseste si ne dezumanizeaza, intr-atat incat ne orebeste si nu mai suntem, nu mai vrem, nu mai putem sa fim atenti atunci cand e vorba de valori, de exemple, de lectii de viata. Preferam sa stam asemenea dulailor pe caldura nemiscati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.