Bujorii de munte va cheama la praznic! Pe scena, "toata floarea cea vestita a folclorului": Junii Sibiului, Mariana Anghel, Elena Merisoreanu, Alexandru Bradatan, Tudor Furdui Iancu, Dinu Iancu Salajanu, si altii!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 14:11
190 citiri
Gura Riului, din nou in sarbatoare. Caci bujorii de munte, comoara de pe culmi, au inflorit si-i rost de praznic si traditii! Cantec si joc ca la bunica-acasa, voie buna, bucate traditionale- toate pentru a cinsti Bujorul de Munte, minunea din Cindrel. Petrecere va asteapta in zilele de 4 si 5 iulie, la Gura Raului, in aval de baraj, la poalele Marginimii.
Asa cum anunta organizatorii, din programul festivalului nu vor lipsi concursurile si jocuri cu specific traditional, cantecele si dansuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.