Cand avem nevoie de ajutorul unui psiholog? Doctor in psihologie: "Nu este nimic rutinos in a avea sufletul ranit. Este ca orice alta rana si poate fi vindecata"

Sursa: SibiuNews
Luni, 15 Februarie 2016, ora 09:45
181 citiri
Perceptia romanilor privind rolul psihologului intr-o societate incepe sa se schimbe in ultimii ani, iar oamenii au inceput sa inteleaga ca nu e nimic rusinos in a avea sufletul ranit, iar ca orice rana, aceasta poate fi vindecata cu ajutorul unui specialist.
Cu toate acestea, potrivit doctorului in psihologie Geanina Cucu Ciuhan, societatea actuala inca face confuzii destul de mari intre rolul psihologului, al psihoterapeutului si al psihiatrului, iar multi dintre noi apelam la ajutorul unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.