Cat costa apartamentele de doua camere la Sibiu, Cluj sau Iasi

   

La apartamentele de 2 camere trebuie analizate inainte locatia, suprafata, pretul sau amenajarea. De asemenea, amenajarile de care dispun apartamentele trebuie sa fie pe masura. Apartamentele de 2 camere, atat cele din Sibiu, cat si cele din Cluj Napoca sau Iasi vin dotate cu gaz, energie electrica, apa, canalizare, centrala proprie pe gaz sau termoteca, unele pot prezenta loc propriu de parcare si loc de pivnita, daca blocul respectiv a fost proiectat sa aiba si asa ceva. Posibilitatile sunt de obicei variate.Daca te intereseaza
Primele blocuri aproape gata la West Side Park...

Programul Prima Casa nu mai atrage - Este in cadere...

Preturi deloc mici pentru Sibiu, mai mari pentru Iasi iar Clujul este cel mai scump La o analiza pe anunturile imobiliare din cele trei orase mai sus mentionate, putem extrage niste informatii interesante pentru bugetele si buzunarele celor interesati de astfel de imobile. Apartamentele de vanzare in Iasi sunt mai scumpe decat cele de la Sibiu, dar mai ieftine decat multe categorii de apartamente din Cluj. Apartamentele de doua camere la o distanta rezonabila de centru, adica maxim 10 minutem sunt mai ieftine la Sibiu ca in celelalte doua mari orase. Spre exemplu, un apartament de 2 camere din Sibiu, de 65 m patrati (din care 53 utili), intr-un cartier modern, la 5 minute de centru, la parter, intr-o locatie frumoasa, poate ajunge sa coste pana in 45 de mii de euro. Vorbim despre un apartament nou, decomandat, cu o baie, construit in anii 2018, deci nou nout, in bloc de 3 etaje, mic si cochet.
In nordul tarii, la Iasi, spre comparatie, un apartament nou, decomandat, din anul 2019, de doua camere, situat la etajul 1 din 5, cu o baie si 50 de m patrati utili, costa in medie 60 de mii de euro. Cluj Napoca in schimb e un lux. Aici, un apartament de 2 camere, decomandat, tot nou, cu 52 de m patrati utili, la etajul 1 din 4, costa peste 75de mii de euro.
Cu cat ne indepartam de zona centrala, in zonele limitrofe, sau in noile cartiere rezidentiale, preturile devin din ce in ce mai accesibile, la Sibiu investitia intr-un astfel de apartament pornind de la circa 28.000 de euro.
Fireste, sunt doar niste exemple cele 3 de mai sus. Fiecare poate gasi pana la urma cea mai buna oferta ca raport calitate pret, din punctul sau de vedere. Trebuie doar sa se consulte ofertele postate online. Este indicat sa se apeleze la companii imobiliare profesioniste, care lucreaza cu agenti profesionisti. Acestea cer de obicei un comision avantajos, au multi ani de experienta in spate, acorda consultanta iar websiteul lor este actualizat frecvent. Ajutorul unei astfel de agentii imobiliare este necesar atat in procesul de cautare a unui apartament de doua sau mai multe camere, cat si atunci cand se doreste vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui astfel de apartament.
Luni, 30 Decembrie 2019, ora 23:37
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie
PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in ...
FOTO: Kama Sutra pe patru roti - Soferii sibieni, pozitii noi in trafic
Tamponare cu rezultat spectaculos la Sibiu. Doua masini au blocat traficul din sensul giratoriu de ...
Se redeschid santierele de modernizare a strazilor din Sibiu - Unde se lucreaza
Date fiind conditiile meteo favorabile, Primaria Sibiu si constructorii contractati deschid santiere ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor