Ce afaceri rezista pe timp de criza - Idei cu care nu dai gres

   

Consultantul fiscal Adrian Benta face apel la bine cunoscuta piramida a nevoilor de baza."Sunt nevoile de baza, cum ar fi alimentele. Apoi nevoile medii, sa ai o casa, o familie etc. Apoi nevoile elevate. Cred ca nevoile elevate vor fi intotdeauna primele suprimate si ne intoarcem la nevoile de baza. Asigurarea energiei electrice, asigurarea apei, a medicamentelor", explica Adrian Benta.
Medicamente si echipamente medicale
Evident, e una din afacerile cu care nu dai gres indiferent de vremuri. Si pe timp de razboi si pe timp de pace ai nevoie de ele
.

Producatorii de paine si produse de baza Ce se cumpara in aceasta perioada? Faina, ulei, paine, apa plata imbuteliata, conserve, alimente refrigerate. S-au mai cumparat si detergenti, sapun, dezinfectanti, spirt, hartie igienica. Afacerile cu care nu dai gres se bazeaza strict pe nevoile de baza.
Salubritate Consumul se vede in tonele de gunoi. Groapa de gunoi in sine e o afacere buna. Apoi, vorbim de sortarea gunoiului si reciclarea lui. Pe scurt, gunoiul e o sursa buna de venit, asa cum poate fi si fierul vechi.
Pompe funebre Da, se moare, macar de asta poti fi sigur. Pana de curand, inmormantarea era chiar o chestie de fala la romani, cu obiceiuri care mai de care mai fistichii. Pomeni, coliva si prosopele pentru diverse intrebuintari, colaci si colacei, lumanari mai mari sau mai mici. Cioclii vor rezista probabil cu brio. Nu ii invidiaza nimeni dar cineva trebuie sa o faca si pe asta.
Indiferent de vremuri si viciile se vor vinde bine.
Citeste stirea pe larg aici.
Joi, 26 Martie 2020, ora 12:59
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor