Ce spun autoritatile despre Vizita princiara la Sibiu?! Astrid Fodor: "Consider ca Sibiul si Romania au nevoie de simbolul Casei Regale, ca exemplu de eleganta, discretie si bun gust in viata publica"

Sursa: SibiuNews
Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 17:13
105 citiri
Primarul Astrid Fodor, insotita de viceprimarii Corina Bokor si Razvan Pop, a primit vineri, 2 decembrie, onoranta vizita a Principesei Mostenitoare Margareta, a Principelui Radu si a Principesei Maria ai Romaniei. Altetele Lor Regale au acceptat invitatia primarului Sibiului de a face o vizita oficiala administratiei locale sibiene.
"A fost o onoare sa primesc aceasta vizita pentru ca apreciez valorile promovate de Casa Regala. Am fost placut surprinsa sa vad ca si sibienii au intampinat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.