CNAIR a incheiat un contract pentru achizitionarea a 300 de mii de tone de sare. Directorii regionalelor CNAIR care vor avea probleme cu deszapezirea risca sa fie DEMISI!

Sursa: SibiuNews
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 19:50
61 citiri
Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor si Stefan Ionita, Directorul General al CNAIR S.A., au discutat vineri la Timisoara, cu sefii Directiilor Regionale ale Companiei de drumuri, despre stadiul pregatirilor pentru iarna. Ministrul Razvan Cuc le-a transmis directorilor regionali ai CNAIR S.A. ca au la dispozitie o saptamana pentru a finaliza toate pregatirile pentru iarna, iar cei care nu vor fi eficienti vor suporta consecintele: "Avem acoperite 55 de zone (din 57) cu contracte multianuale pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.