Compa Sibiu intra in domeniul hotelier

   

Actionarii producatorului de piese auto Compa Sibiu au aprobat, miercuri, participarea companiei la constituirea societatii Compa Hospitality SRL. Potrivit bursa.ro, Compa (CMP) intra in sectorul hotelier. A fost a doua oara cand actionarii s-au intalnit pentru a vota intrarea companiei in sectorul hotelier dupa ce, cu o zi in urma, nu a fost intrunit cvorumul necesar desfasurarii adunarii.Daca te intereseaza
Compa Sibiu e pe plus. Afacerile au crescut bine de tot...

Antreprenorii se plang de lipsa fortei de munca in...

Capitalul social al Compa Hospitality, ce va avea sediul in Sibiu, urmeaza sa fie de 50.000 lei, impartit in 5.000 parti sociale, a cate zece lei fiecare, din care producatorul de piese auto va avea un aport de 49.990 lei, echivalentul a 99,98% din societatea nou infiintata, in timp ce Dan Nicolae Baiasu va detine 0,02%.
Dupa primele noua luni ale anului trecut, producatorului de piese auto a raportat venituri totale de 598,48 milioane de lei, cu 3,54% peste cele din aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce cheltuielile totale au fost de 566,08 milioane de lei, in crestere cu 4,87%, pentru acelasi interval de raportare.
La jumatatea anului 2019, Ioan Deac, presedinte si director general al companiei, avea 19% din Compa, in timp ce Ioan Miclea, director economic, detinea 18,75% din producatorul de piese auto cu sediul in Sibiu, in actionariatul caruia se gaseste si Fondul Suveran al Norvegiei.
Sursa: bursa.ro
Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 17:12
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Kama Sutra pe patru roti - Soferii sibieni, pozitii noi in trafic
Tamponare cu rezultat spectaculos la Sibiu. Doua masini au blocat traficul din sensul giratoriu de ...
PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie
PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in ...
Se redeschid santierele de modernizare a strazilor din Sibiu - Unde se lucreaza
Date fiind conditiile meteo favorabile, Primaria Sibiu si constructorii contractati deschid santiere ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor