COMUNICAT DE PRESA referitor la noua versiune a Planului National de Gestionare a Deseurilor. Ce transmit autoritatile judetului Sibiu?

Sursa: SibiuNews
Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 16:56
144 citiri
Consiliul Judetean Sibiu si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco Sibiu saluta publicarea unei noi versiuni a Planului National de Gestionare a Deseurilor in care este prevazuta si o statie de tratare mecano-biologica a deseurilor (TMB) in judetul Sibiu, dand astfel curs solicitarilor initiate de cele doua institutii inca din prima jumatate a acestui an. Pentru a evita costuri suplimentare pentru sibieni cu transportarea si tratarea deseurilor din judetul Sibiu in judetul Alba, unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.