COSMAR ORIBIL pentru calatorii CFR, de la BUCURESTI la SIBIU! Ce au patit aseara zeci de sibieni, in trenul 12529, ce povesteste actorul Iustinian Turcu. AUDE CINEVA???

Sursa: SibiuNews
Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 10:11
66 citiri
"Buna seara! Ma numesc Iustinian Turcu, sunt nascut in Galati, locuiesc de 3 ani in Sibiu. Masterand in anul 1 la Universitatea " Lucian Blaga", Facultatea de Litere si Arte, Departamentul de Arta Teatrala, specializarea Arta Interpretarii Caracterelor Dramatice si ocup functia de actor la Teatrul National " Radu Stanca" din Sibiu. Specific aceste lucruri pentru a va convinge sa ne sustineti si sa publicati umilintele prin care trec, in acest moment, mai bine de 60 de locuitori ai Sibiului. Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.