COSMIN BUTUZA, secretar de stat in Ministerului Tineretului si Sportului: "Sa punem Centenarul pe tricoaiele noastre". VIDEO!

Sursa: SibiuNews
Joi, 02 August 2018, ora 15:30
85 citiri
Cosmin Butuza, secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului a spus "tricoaiele" in loc de "tricourile", in cadrul unui eveniment oficial. Din nefericire, inca un personaj care pune o pata neagra pe GUVERN, confirmand, daca mai era nevoie, ca prea adesea ajung in functii inalte persoane care, din nestiinta sau ignoranta, batjocoresc limba romana si chiar functiile sau institutiile pe care le reprezinta. Potrivit digi24.ro, gafa a fost facuta intr-o conferinta de presa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.