Craciunul oamenilor strazii. Povestile emotionante ale celor fara case, fara familii si fara sarbatori: "Sarbatorile, pentru mine, sunt un chin, plang intruna"

Sursa: Adevarul
Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 12:06
142 citiri
Intr-un capat de oras, pe-o poarta veche deschisa cu scartait prelung, se inghesuie, unul dupa altul, o mana de oameni. E Ajun de Craciun si-n casele de pe strada pustie se aprind luminite, iar in cate-un colt de geam rasare un chip de copil fericit. In casa veche insa, dramele se-inghesuie in odaile mici, cu paturi multe, amintiri si vieti stranse stangaci in cate-o plasa, doua, aceleasi cu care ziua bat orasul iar noaptea vin in singurul adapost pentru oameni ai strazii din Sibiu. In sala de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.