Culmea absurdului la Inspectoratul in Constructii. "Pentru o taxa de 3 lei platesti la posta opt lei si astepti confirmarea platii doua saptamani"

Joi, 08 Martie 2018, ora 11:35
89 citiri
Taxele pentru inceperea si finalizarea lucrarilor de constructii dau multa bataie de cap sibienilor. Nu din cauza sumelor cerute de catre Inspectoratul de Stat in Constructii, ci din cauza lipsei unei casierii in cadrul institutiei. "Cred ca e singura institutie din oras care nu are o casierie. Banii trebuie virati prin banca sau platiti prin Posta Romana. Pana la urma nici asta nu e o problema, dar functionarii de aici nu accepta dovada platii, ci trebuie sa astepti pentru eliberarea actelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.